breaking news Νέο

Μια εξαιρετική συνέντευξη με το Νικόλα Καρανικόλα, που «θυσιάστηκε» στο βωμό της βλάβης της web tv της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

Μια εξαιρετική συνέντευξη με το Νικόλα Καρανικόλα, που «θυσιάστηκε» στο βωμό της βλάβης της web tv της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

Υπήρξε μια από τις καλύτερες ΑΝΑ...κρίσεις, αυτή της Παρασκευής 14ης Φεβρουαρίου, στη web tv της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ,  με καλεσμένο το δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα. Ευγενικός εκ φύσεως ο δήμαρχος, άριστος γνώστης της ευρωπαϊκής πραγματικότητας  έδωσε απαντήσεις σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν. Από την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα της Εγνατίας, το μεταναστευτικό, την εκλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα στην προεδρία των περιφερειών της Ευρώπης, τον πολιτισμό και την παράδοση της Νάουσας, που κυριαρχεί αυτή την περίοδο των αποκριών, την περίοδο προσαρμογής της δημοτικής του αρχής, που, όπως είπε, έχει πια τελειώσει και έχει ξεκινήσει η σοβαρή δουλειά, προς όφελος των δημοτών.

«Η ευγένεια δεν είναι επιλογή, είναι προαπαιτούμενο», μας απάντησε για τα όσα, άσχημα, τεκταίνονται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, με ευθύνη όχι μόνο μιας παράταξης. Μας είπε ότι θα εισηγηθεί την αλλαγή του δημοτικού κανονισμού, με τα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα να συζητούνται μετά την τακτική ατζέντα, ώστε να...χαλαρώνουν οι θερμόαιμοι. Για την καταγραφή της δημοτικής περιουσίας, για το ότι συστημική τράπεζα θα χρηματοδοτήσει το έλλειμμα του ενός εκ. ευρώ, του περασμένου προϋπολογισμού, ώστε να υπάρξει δυνατότητα συνέχισης των ενταγμένων έργων του δήμου. Για τις σκέψεις του για το ξενοδοχείο Βέρμιο, τα 3-5 Πηγάδια, για το σχέδιο κατασκευής του Ναού του Αγίου Θεοφάνους που επεξεργάζεται με τους συνεργάτες του.

Πάνω από μια ώρα και δέκα λεπτά η συνέντευξη, που όμως «θυσιάστηκε» στο βωμό της βλάβης της διαδικτυακής τηλεόρασης. Ωραίο το νέο ψηφιακό studio, αλλά την πατήσαμε από το...internet.  Φαίνεται πώς μας ....μάτιαξαν δήμαρχε. Δεσμευόμαστε να τα πούμε ακόμη πιο χαλαρά, αφού τριπλοτσεκάρουμε αυτή τη φορά τη σύνδεση. Έστω και στα όσα πρόχειρα διασώθηκαν στα γραπτά, κρατάμε τη θέση του ότι δεν έχει καμιά άλλη σκέψη στο μυαλό του, πλην των δημοτικών κοινών και ότι τρεις, το πολύ, θητείες, είναι αρκετές για κάποιον, για να ολοκληρώσει το έργο που οραματίζεται στον όποιο πολιτικό στίβο. Όπως επίσης και την είδηση που διασταυρώσαμε, ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα ήταν το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, στην Ημαθία, για να συναντηθεί, με αναπτυξιακή ατζέντα, με τους δημάρχους της περιφερειακής μας ενότητας.
Y.Γ Η συνέντευξη θα ξαναγίνει με τον ίδιο ρυθμό της πρώτης. Συγνώμη δήμαρχε!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής