breaking news Νέο

Παλικαρίσια νίκη για τους νέους (Κ17) της ΠΣ ΒΕΡΟΙΑΣ επί της αντίστοιχης ομάδας της Νίκης Βόλου

Παλικαρίσια νίκη για τους νέους (Κ17) της ΠΣ ΒΕΡΟΙΑΣ επί της αντίστοιχης ομάδας της Νίκης Βόλου

Παλικαρίσια νίκη για τους νέους (Κ17) της ΠΣ ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE,  όπου στα πλαίσια της 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος επικράτησε εκτός έδρας 1-2 επί της αντίστοιχης ομάδας της Νίκης Βόλου. H αναμέτρηση διεξήχθη στο στάδιο Παντελή Μαγούλα στο Βόλο.

Από το πρώτο λεπτό οι δυνατές μονομαχίες αγώνας κυριάρχησαν στον αγώνα με χαρακτηριστικό ότι στο 25΄ λεπτό η ομάδα της Βέροιας υποχρεώθηκε να κάνει την πρώτη της αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Λαζικίδη. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 0-0 με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους να ανοίξουν το σκορ.  

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Νίκης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μετά από μία κακή αντίδραση της άμυνας της Βέροιας ευτύχησε να ανοίξει το  σκορ στο 46΄ με τον Ιωάννου. Στη συνέχεια η ομάδα της Βέροιας πήρε την πρωτοβουλία του αγώνα και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ υπέρ της, σημειώνοντας 2 καταπληκτικά γκολ στο 72΄και 87΄ του Βασίλτση.

Στον υπόλοιπο χρόνο του αγώνα το μόνο που κατάφερε η αντίπαλη ομάδα ήταν μια χαμένη ευκαιρία με σουτ στο δοκάρι και στη συνέχεια στα χέρια του γκολκίπερ της Βέροιας Αδαμίδη.

 ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

Αδαμίδης , Βρανάς , Καρασαρίδης , Χαβιαρόπουλος , Λαζεκίδης (23' Χατζηβασιλειάδης ) ,  Παπαιωάνου ,  Μαργαρίτης (68΄ Βασιλειάδης ), Φωτόπουλος (68΄ Τερμιτζόγλου), Βασίλτσης , Τάσο (55΄ Καραγιάννης)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής