breaking news Νέο

Κάλεσμα εθελοντισμού από τα «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και τα Best Buddies

Κάλεσμα εθελοντισμού από τα «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και τα Best Buddies

Το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» ευαισθητοποιούμαστε στο κομμάτι του εθελοντισμού και σε συνεργασία με τον παγκόσμιο οργανισμό Best Buddies - (Τα Φιλαράκια) συμπράττουμε, προκειμένου το μήνυμα του εθελοντισμού να διαδοθεί.

 Έτσι σας καλούμε να γίνεται εθελοντές και να έρθετε στην οικογένεια των «Παιδιών της Άνοιξης» και των Best Buddies.

Ο παγκόσμιος οργανισμός Best Buddies - (Τα Φιλαράκια), είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που ιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το έτος 1989 από τον Άντονι Κέννεντυ Σράιβερ.

Η παγκόσμια οργάνωση Best Buddies μάχεται για τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με νοητικές και αναπτυξιακές δυσκολίες προσφέροντας ευκαιρίες για φιλίες «ένας προς έναν». Συμμετέχοντας στην Best Buddies Greece θα γίνεται μέλος ενός συνεχώς αναπτυσσόμενου παγκόσμιου κινήματος εθελοντών που στόχο έχει να διασφαλίσει το δικαίωμα όλων των ανθρώπων για σύναψη μίας πραγματικής, αμοιβαίας φιλίας.

Ο παγκόσμιος οργανισμός Best Buddies οραματίζεται έναν κόσμο όπου τα άτομα με νοητικές και αναπτυξιακές δυσκολίες θα εντάσσονται εκπαιδευτικά, κοινωνικά και εργασιακά ώστε μελλοντικά οι υπηρεσίες μας να μην είναι απαραίτητες.

Κάθε Φιλαράκι με νοητική και αναπτυξιακή δυσκολία δεσμεύεται εθελοντικά σε Φιλία «ένας-προς-έναν» για ένα ακαδημαϊκό έτος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει την ικανότητα και την επιθυμία να δημιουργήσει μια αγνή και αμοιβαία φιλία, με μοναδικές υποχρεώσεις να συναντιέται με τον εθελοντή δύο φορές το μήνα σε «ένας-προς-έναν» δραστηριότητες, να επικοινωνεί μαζί του μια φορά την εβδομάδα (τηλεφωνικώς, email, ή προσωπικά) και να συμμετέχει στις οργανωμένες ομαδικές δραστηριότητες του οργανισμού.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο πρόγραμμά θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε και να σας καλωσορίσουμε στην παγκόσμια οικογένεια των Best Buddies.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και ανυπομονούμε για τη συμμετοχή σας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής