breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Σε κρίσιμη καμπή το πρωτάθλημα

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Σε κρίσιμη καμπή το πρωτάθλημα

Μικρές, αλλά σημαντικές σε ουσία αλλαγές δημιούργησαν τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας τόσο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όσο και στην ουρά.

Στην κορυφή και στη μάχη της συμμετοχής, με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις, στην διαδικασία των πλεϊ οφ η βαθμολογική διαφορά μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΦΑΣ Νάουσα παρέμεινε αναλλοίωτη, αφού η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ομάδα της Αλεξάνδρειας νίκησε εκτός έδρας δυσκολότερα από όσο το τελικό 1-4 φανερώνει τον γηπεδούχο Αχιλλέα και διατήρησε την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την δεύτερη Νάουσα που επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται νίκησε και τον Άρη Παλαιοχωρίου με ευρύ σκορ (0-5).

Αλλαγή είχαμε στην τρίτη και στην τέταρτη θέση όπου ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου που βρέθηκε να χάνει στη Χαρίεσσα από την τοπική ομάδα, με δυο γκολ στα τελευταία 35 λεπτά (στο 55' και στις καθυτερήσεις του παιχνιδιού) πήρε την νίκη που σε συνδυασμό με την ισοπαλία (2-2) στο επεισοδιακό παιχνιδι του Πλατέος μεταξύ του Αγρ. Αστέρα και του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας και έμεινε μόνος στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Νίκη ανάσα και για τον ΓΑΣ Κοπανού επί του ΠΑΟ Κουλούρας με γκολ που πε΄τυχε στην εκπνοή του αγώνα και που τον απομάκρυνε οριστικά από την τετράδα των πλεϊ άουτ.

Πολύ σημαντική όμως νίκη πήρε και ο Αστέρας Τριποτάμυ με 1-4 επί της Α.Ε. Ποντίων με την οποία μίκραινε την ψαλίδα που τον χωρίζει από τον ΠΑΟ Κουλούρας, από τους οκτώ στους πέντε βαθμούς.

Νίκη με 0-2 και για τον Φίλιππο Μελίκης στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου επί του Ολυμπιακού που τον έφερε μακριά από την τετράδα των πλεϊ άουτ, ενώ το παιχνίδι στο γήπεδο του Μακροχωρίου μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Θύελλας Σταυρού έληξε ισόπαλος δίχως τέρματα.

Να δούμε όμως τα οκτώ παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΠΑΟΚ ΑΛ. 1-4: Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα καθώς τα δύο τελευταία γκολ της νίκης των φιλοξενουμένων που έδωσαν χαρακτήρα θριάμβου στην επικράτηση τους σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Στο σκορ προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ μόλις στο 3' με τον Ζωγράφο με τον Αχιλλέα να ισοφαρίζει σχετικά γρήγορα στο 11' με τον Τασιώνα σε 1-1. Στην εκπνοή του Α' ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Μπουκλά. Στα τελευταία λεπτά ο Αχιλλέας βγήκε στην επίθεση σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσει με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν την ευκαιρία και με δύο αντεπιθέσεις στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού να διαμορφώνουν το τελικό 1-4. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Θεοδωρόπουλος (Δούμτσης – Πάνου) από την ΕΠΣ Φλώρινας.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΝΑΟΥΣΑ 0-5: Επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστικη της κατάσταση η Νάουσα νίκησε με 0-5 στο Παλαιοχώρι τον τοπικό Άρη και διατήρησε την διαφορά των 4 βαθμών από τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟΚ.

Όπως φανερώνει και το σκορ η Νάουσα ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και έφθασε με ευκολία στη νίκη.

Τα γκολ της νίκης της Νάουσας στο 6' ο Μπιγκάνος 0-1, ο Πίτος 0-2, στο 29' ο Σαρακατσάνος 0-3, στο 37',ο Μπιγκάνος 0-4  και στο 75' ο Λούρης το 0-5.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Παπαδάκης – Τσιουγγαρής).

ΧΑΡΙΕΣΣΑ – ΡΟΔΟΧΩΡΙ 1-2: Με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου νίκησε 1-2 στη Χαρίεσσα την τοπική ομάδα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Αγίας Μαρίνας στο Πλατύ έμεινε μόνος στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο σκορ προηγήθηκε η Χαρίεσσα στο 20' με τον Ντεμίρι με τον Μπρέγκου να ισοφαρίζει στο 55' σε 1-1 και στο 90'+1 ο Τσαγκεράς με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στο Ροδοχώρι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικής (Νησελίτης – Χαλιατζιούκας).

ΠΛΑΤΥ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2-2: Επεισοδιακό παιχνίδι στο γήπεδο του Πλατέος μεταξύ του τοπικού Αγρ. Αστέρα και του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας που έληξε ισόπαλο 2-2.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο σκορ στο 81' με κεφαλιά του Καραντουλαμά και ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας της Αγίας Μαρίνας βρίσκονταν εκτός αγώνα (τραυματισμένος). Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο διαιτητής κατελόγισε πέναλτι σε βάρος της γηπεδούχου κάτι που αμφισβήτησαν οι παίκτς της με αποτελεσμα να ακολουθήσουν έντονες διαμρτυρίες και τον διαιτητή με τους βοηθούς του να αποσύρονται στα αποδυτήρια. Όταν επέστρεψαν ο Αγρ. Αστέρας έπαιζε με 9 ποδοσφαιριστές καθώς είχαν αποβληθεί οι Καλυβιώτης (στη φάση του πέναλτι) και ο Ελευθεριάδης με τον Αργυρόπουλο τελικά να εκτελεί και να ισοφαρίζει.

Λίγο μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού ο διαιτητής κατελόγισε δεύτερο πέναλτι, αυτό σε βάρος των φιλοξενούμενων και αυτή τη φορά τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται. Ο Καραντουλαμάς τελικά εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έδωσε νέο προβάδισμα στην ομάδα του Πλατέος. Μετά την σέντρα και στην πρώτη επίσκεψή τους στην αντίπαλη περιοχή οι παίκτες της Αγίας Μαρίνας κέρδισε δεύτερο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής Ιασωνίδης (Μπέκας – Γκόγκας).

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΚΟΥΛΟΥΡΑ 2-1: Ο ΠΑΟ Κουλούρας προηγήθηκε στο σκορ στο 15' με τον Μιχαηλίδη με τον Παρθενόπουλο να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 17'.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 90' με το γκολ του Στογιάννη. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι. Ο Κοπανός με τον Παρθενόπουλο στο 40' και η Κουλούρα με τον Αργυρόπουλο στο 83'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Γιάντσης – Ασβεστάρας).

MAΚΡΟΧΩΡΙ – ΣΤΑΥΡΟΣ 0-0: Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Μακροχωρίου και της Θύελλας Σταυρού.

Στο πρώτο μέρος ο Σταυρός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο ενώ στην επανάληψη το Μακροχώρι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δίχως όμως να καταφέρει να την μετουσιώσει σε γκολ.

Στο 55' ακυρώθηκε γκολ του Μακροχωρίυ, ενώ στο 46' η γηπεδούχος ομάδα έχασε τν μεγαλύτερή του ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, όταν κέρδισε πέναλτι, όμως ο Βοργιατζίδης που ανέλαβε την εκτέλεση του δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Θύελλας Αποστολίδη, που μπλόκαρε το πλασέ του επιθετικού της γηπεδούχου.

Στο 83' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Πρωτογέρης και το Μακροχώρι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Γκαλαϊτσης – Χριστοδούλου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. - ΜΕΛΙΚΗ 0-2: Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Φίλιππος Μελίκης νίκησε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Νάουσας και απομακρύνθηκε από την τετράδα των πλεϊ άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 22' ο Σαμαράς (αυτογκολ) και στο 54' ο Καρατάσιος διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Σουκιούρογλου – Ζαχαριάδης).

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 1-4: Ανετη και καθαρή νίκη του Αστέρα Τριποτάμου στο γήπεδο της Ραχιάς επί της Α.Ε. Ποντίων με 4-1 που τον έφερε σε θέση πλεϊ άουτ. Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων στο 20' με τον Ξαγοράρη και στο 39' έγινε το 0-2 με τον Πρασά. Στο 60' ο Φουρκιώτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, για να μειώσει η Α.Ε. Ποντίων με τον Τερζή στο 84'. Το τελικό 1-4 έγραψε ο Καλφούζος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Κιρμανίδης – Χρυσάνης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής