breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Αγκαθιά – Τρίκαλα 0-0

Γ' Εθνική : Αγκαθιά – Τρίκαλα 0-0

Ισόπαλο δίχως γκολ έληξε το ημαθιώτικο ντέρμπι σε επίπεδο Γ' Εθνικής, μεταξύ της Νίκης Αγκαθιάς και του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων. Ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί περισσότερο την φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από την προχθεσινή της αντίπαλο.

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι: Δύναμη, πάθος, μέτριο θέαμα, από πλευράς ποιότητας και λίγες φάσεις για γκολ.

Η εδαφική υπεροχή με εξαίρεση το πρώτο 15λεπτο των δύο ημιχρόνων στα οποία η γηπεδούχος Αγκαθιά πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όπως και οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες και από αυτή την άποψη το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ακραίου οπισθοφύλακα των φιλοξενούμενων Ατανάσωφ στο πόδι, ο οποίος με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Όπως ήδη αναφέραμε οι καλές στιγμές για γκολ των δύο ομάδων ήταν ελάχιστες με την γηπεδούχο ομάδα να απειλεί την αντίπαλό της στο 48' με κεφαλιά του Τσιότρα (μπλόκαρε ο Αργυρόπουλος) και στο αμέσως επόμενο λεπτό όταν υπήρξε σύγχυση στο καρέ των φιλοξενουμένων την οποία δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ο Λαμπίρης με τον Ανδριόπουλο. Την μεγαλύτερη πάντως ευκαιρία να πετύχουν γκολ και να πάρουν την νίκη οι γηπεδούχοι την έχασαν στο 72' όταν ο Λαμπίρης απέναντι από τον Αργυρόπουλο πλάσαρε άουτ.

Στην απέναντι πλευρά τα Τρίκαλα απείλησαν στο 27' με κεφαλιά του Μπαντή την οποία μπλόκαρε ο Γιώτας, στο 61' με μακρινό σουτ του Φουρτσίου που επίσης μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Νίκης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) με βοηθούς τον Δεμερτζή και τον Δέλλιο από την Πέλλα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιώτας, Ευθυμίου,Ματσαράς, Ράδης, Τσιούχας, Ρανδζής, Τσιότρας, Γουνόπουλος, Λίπε, Λαμπίρης, Ανδριόπουλος.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ (17' λ. τρ. Πεϊκος), Μπαντής, Βλάχος, Χατζόπουλος, Αβραμόπουλος, Τσιρίδης, Σωτηράκης, (75' Κιρκιαλιανίδης), Φουρτζίου, (90'+ Πίκος), Ντο Σάντος (60' Χαλβατζής), Λίτσι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής