breaking news Νέο

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ...αναδρομές. Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ...αναδρομές. Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008 και η ΗΜΕΡΗΣΙΑ βαδίζει στον 24χρονο της έκδοσής της. 

 

Στη Βέροια η δήμαρχος, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, συναντάται με εκπροσώπους της «Κίνησης Πολιτών» για την οριστική μορφή της οδού Μητροπόλεως. «Εν καιρώ η απόφαση», ο πρωτοσέλιδος τίτλος μας. «Εν καιρώ και μετά από διαβουλεύσεις με φορείς της πόλης θα καταλήξουν στην εκπόνηση μελέτης, συνδεδεμένης με την λειτουργία της πλατείας Ωρολογίου και το κυκλοφοριακό, θα αποφασίσει ο δήμος Βέροιας για την οριστική μορφή της Μητροπόλεως», αναφέρει το ρεπορτάζ μας, επισημαίνοντας ότι η συνάντηση με την «Κίνηση Πολιτών» πραγματοποιήθηκε μετά την απόφαση του ΣτΕ, που ακυρώνει την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού για κατάχωση των ιχνών του αρχαίου δρόμου και επιβάλλει την επαναφορά των πραγμάτων στην προτέρα κατάσταση, δηλαδή την εκ νέου ανάδειξη του αρχαίου δρόμου....

 

«Η Φώφη Γεννηματά στην Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ», το ρεπορτάζ της 5ης σελίδας. «Η ενότητα των στελεχών και των μελών της βάσης, η ανασυγκρότηση των τοπικών οργανώσεων και η προσπάθεια όλων είναι το τρίπτυχο, σύμφωνα με την Φώφη Γεννηματά, που θα δώσει ώθηση επανάκαμψης στο Κίνημα...Από την πλευρά του ο γραμματέας της νομαρχιακής Δημήτρης Σπινθηρόπουλος, υπογράμμισε ότι η πορεία του ΠΑΣΟΚ προς το συνέδριο γίνεται κάτω από άσχημες συνθήκες με την αντιπαλότητα των στελεχών να περνά και στην κομματική βάση», αναφέρει το ρεπορτάζ.

 

«Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης στη Βέροια. Συναντήθηκε με τον γ.γ Γεωργίας της Ρωσίας και συζήτησαν τρόπους αύξησης των εξαγωγών επιτραπέζιου ροδακίνου», ο τίτλος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του νομάρχη, Κώστα Καραπαναγιωτίδη, υπό τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης, Αλέξανδρο Κοντό, παρουσία του γ.γ του υπουργείου της Ρωσίας Vladimir Kaisef. «Kατά την διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν τρόποι αύξησης των εξαγωγών επιτραπέζιου ροδάκινου και άλλων οπωροκηπευτικών προς την Ρωσία. Ήδη, σύμφωνα με τα στοιχεία της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, το 70% των οπωροκηπευτικών μας προϊόντων εξάγεται προς την Ρωσία...»

 

Στα αθλητικά μας «Super League. Σφίγγει ο κλοιός. Η Βέροια έχασε και στο Ηράκλειο με 3-0 από τον ΟΦΗ».

«Εύκολα ο Φίλιππος νίκησε την ΧΑΝΘ με 36-26», το ρεπορτάζ από το χάντμπολ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής