breaking news Νέο

Δηλώσεις Στ. Κωστογλίδη και Δ. Πρίντζιου μετά τον αγώνα Νλικης Αγκαθιάς-Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων

  • Δηλώσεις Στ. Κωστογλίδη και Δ. Πρίντζιου μετά τον αγώνα Νλικης Αγκαθιάς-Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων
  • Δηλώσεις Στ. Κωστογλίδη και Δ. Πρίντζιου μετά τον αγώνα Νλικης Αγκαθιάς-Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ: Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς Σταύρος Κωστογλίδης, χαρακτηρίζοντας επιτυχία και μόνο το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. «Και μόνο το γεγονός ότι βρισκόμαστε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού αυτή τη στιγμή το θεωρώ επιτυχία για την ομάδα μου. Σήμερα, όπως είδατε δεν κάναμε ούτε μία αλλαγή και αυτό επειδή δεν είχαμε αναπληρωματικό στον πάγκο, ενώ ο αντίπαλος φρέσκαρε την δική του ομάδα με τέσσερις αλλαγές. Το αποτέλεσμα το θεωρώ δίκαιο, όμως εμείς είχαμε την καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε την νίκη. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα μας».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ: Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα και ο προπονητής του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος. «Έγινε ένα κακό παιχνίδι υποστήριξε και ο βαθμός της ισοπαλίας που πήρε η ομάδα μου θεωρώ ότι είναι υπερπολύτιμος και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν και να ευχηθώ περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας τον Ατανάσωφ, που τραυματίστηκε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο των Τρικάλων για την συμπαράσασή του στην ομάδα και να ζητήσω συγνώμη για το κακό ποδόσφαιρο που παίχθηκε».


Δ. Πρίντζιος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής