breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Από σφαλιάρα σε σφαλιάρα η εξωτερική πολιτική του κυβερνώντος νεοφιλελευθερισμού, ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες.

 

Ο ΟΗΕ ετοιμάζεται να αναγνωρίσει την κοινή ΑΟΖ Τουρκίας και Λιβύης. Σε λίγο θα πει ο Ζάεφ ότι έχει ΑΟΖ και στη λίμνη του Αλιάκμονα, αφού ένας παλιός κομιτατζής παππούς του είχε ένα στρέμμα χωράφια στα Σέρβια, πριν γίνει το φράγμα του Πολυφύτου...

 

Ηρωική η απεργιακή κινητοποίηση δημόσιων και ιδιωτικών υπαλλήλων στη χώρα μας. Εμείς ως κλασικοί απεργοσπάστες και γνωστοί προβοκάτορες «πάμε» για επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης, δημόσια και υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση για όλους, κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, καθώς και κατάργηση της αύξησης των ορίων ηλικίας στα 67 έτη και θέσπιση ορίων ηλικίας στα 60 για τους άνδρες, στα 55 για τις γυναίκες, αλλά και πέντε χρόνια λιγότερα για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

 

Εμπρός, στο δρόμο της σύνταξης από την...πραγματικότητα. Μαζί με το, πάλαι ποτέ, κλασικό σύνθημα για τη σεξουαλική χαλάρωση της εργατιάς «τα....ανοικτά να....η εργατιά».

 

Ωραίοι καιροί. Τότε που ήταν στο κόμμα (ένα είναι το κόμμα) ο Κατρούγκαλος και ο Θεοδωρικάκος.

 

Τελικά, πώς θα γίνεις καλός ακρονεοφιλελεύθερος αν δεν έχεις σπουδάσει στο κόμμα;

 

Συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα ονειρεύεται ο Κικίλιας, για να αναβαθμιστεί η δημόσια υγεία. 

 

Σαν τη συνεργασία δηλαδή του Down Town του Πέτρου Κωστόπουλου με την «Εξόρμηση», Βασίλη μου. Τότε που η Τζένη ήταν στην εφηβεία της.

 

Μαζί σου υπουργέ. Να πιάσουμε όλοι πρώτο κρεβάτι πίστα στο «Διαβαλκανικό» και τι στον κόσμο. Και να οι αποκλειστικές και να τα χαβιάρια με τις σαμπάνιες. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται. Λέτε και ο Κικίλιας να ξεκίνησε από «πρασινοφρουρός»;

 

Τσικνοπέμπτη αύριο και αφού πλέον οι συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα είναι πρώτο μέλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, λέω να πάω στο τραπέζι του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά.

 

Δεν μπορεί, κάτι θα ντερλικώσουμε και εμείς τα φτωχαδάκια από τις 15 γίδες και τα δυο μοσχάρια που θα ψήσει ο Βαγγέλας και το μισό τόνο τσικουδιάς που θα κατεβάσει. Μωρέ ας φάμε καλά και ας πάει και ο ΠΑΟΚ στα κομμάτια.

 

Μέχρι και τον «Περαία μου με το Σαρωνικό σου, που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου» θα τραγουδήσουμε, συντροφιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

 

Ας όψεται η άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους ρίχνει στα χέρια του Βαγγέλα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής