breaking news Νέο

Αντιπροσωπεία της «Γλυκιάς Ισορροπίας» στην ετήσια Γ.Σ. και την κοπή βασιλόπιτας της ΕΛ.Ο.ΔΙ.

Αντιπροσωπεία της «Γλυκιάς Ισορροπίας» στην ετήσια Γ.Σ. και την κοπή βασιλόπιτας της ΕΛ.Ο.ΔΙ.

Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Ημαθίας «Γλυκιά Ισορροπία»,  με τη συμμετοχή 4 εκπροσώπων του, επισκέφθηκε στην Αθήνα τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Διαβητικών  «ΕΛ.Ο.ΔΙ.», στα πλαίσια των εκδηλώσεων της ετήσιας γενικής συνέλευσης και της καθιερωμένης κοπής βασιλόπιτας, στις 05 & 06 Φεβρουαρίου του 2020.

Ο πρόεδρος  της «Γλυκιάς Ισορροπίας», κ. Ιωαννίδης Κων/νος, πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε για δύο σοβαρά θέματα, που έχουν να κάνουν : 

1ον. Δωρεάν συνταγογράφηση  της νέας συσκευής «FreeStyle Libre» της μέτρησης σακχάρου χωρίς τρύπημα στα δάκτυλα, συμπεριλαμβανομένου και των αναλώσιμων υλικών της, για τους διαβητικούς τύπου 2, όπως  γίνετε για τους διαβητικούς τύπου 1.

2ον.Στους διαβητικούς τύπου 2 την αύξηση βελονών (σκαρφιστήρες) στη διπλάσια ποσότητα απ' αυτήν που τους συνταγογραφούν μέχρι σήμερα, διότι δεν τους καλύπτει η υπάρχουσα ποσότητα.

Με το πέρας της γενικής  συνέλευσης, ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, όπου το φλουρί έτυχε η πρόεδρος της ΕΛ.Ο.ΔΙ., Κα Βασιλική Λούβαρη.

 

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος

Ιωαννίδης Κωνσταντίνος                          


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής