breaking news Νέο

Η μικτή παίδων και η μικτή Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας έχασαν από τις αντιστοιχες της ΕΠΣ Μακεδονίας

Η μικτή παίδων και η μικτή Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας έχασαν από τις αντιστοιχες της ΕΠΣ Μακεδονίας

Ξεκίνημα με το αριστερό για τις αντιπροσωπευτικές ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας καθώς στην πρεμιέρα του Ενωσιακού πρωταθλήματος, ή όπως μετονομάστηκε τα τελευταία χρόνια Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων έχασαν με καθαρό σκορ από τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι παίδες συγκεκριμένα που άνοιξαν τον χορό των αναμετρήσεων έχασαν από την αντίπαλο τους με 0-4 και οι νέοι με 1-3.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα δυο παιχνίδια.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

 

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 0-4

Καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα όπως φανερώνει και το σκορ η ΕΠΣ Μακεδονίας και αφου προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 0-3 δεν δυσκολεύθηκε να πάρει την νίκη με 0-4.

Το παιχνίδι όπως και αυτό που ακολούθησε των Νέων πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων με διαιτητή τον κ. Κατεριάδη (Αρέστη - Μίλτση) απο την ΕΠΣ Πέλλας.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 18’ ο Λευτερούδης και στο 30’ ο Αντωνιάδης έκανε το 0-2. Δυο λεπτά αργότερα ο Χαραλαμπογλου έγραψε το 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η μικτή ομάδα της Ενωσης μας προσπάθησε να αντιδράσει όμως αυτή που σκόραρε ήταν και πάλι η φιλοξενούμενη στο 67’ με τον Κανακάρη διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Τριανταφυλλίδης, Βασιλειάδης Δ. (41’ Βασιλειάδης Ν.), Θυμόπουλος (77’ Μαργαρίτης), Τασιόπουλος, Μελόπουλος, Μπράβος (53’ Τσομπαλίδης), Κίτσας, Μαντζής (41’ Τσοπουρίδης), Μιχαηλούδης (60’ Σερεμέτας), Παπαϊωάννου, Χατζηβασιλειάδης.

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Τριγκάζης, Αντελης, Κανακάρης, Κεραμίτσης, Στέργου (41’ Σωτηριάδης), Κοτινάκης, Αντωνιάδης (35’ Αρτούμας), Κασαπίδης, Χαραμπογλου (53’ Μάρτος), Πορτοκάλος, Λευτερούδης (64’ Τρέμμας).

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ

 

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1-3

Ανετη νίκη και για την ομάδα Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας που και αυτή όπως η παίδων “καθάρισε” το αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο καθώς στο διάστημα αυτό προηγηθηκε με 0-3.

Το σκορ άνοιξε για τους μετέπειτα νικητές ο Ανθουλάκης στο 24’ με τον Τσιπουρα στο 38’ να κάνει το 0-2 και τον Ανθουλάκη λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος στο 43’ με το δεύτερο προσωπικο του τέρμα να ανεβάζει το αποτέλεσμα σε 0-3.

Στην επαναληψη οι Νέοι της Ενωσης μας προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Συμεωνίδη στο 83’ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σιδηρόπουλος (Ανέστης - Μίλτσης) από την ΕΠΣ Πελλας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Ζάχος, Χαραλαμπίδης, Κιρκιλιανίδης (35’ Αναδολου), Παρασχόπουλος (41’ Βλαχάβας), Μωϋσίδης, Γατορτζίδης, Πιπιλιάρης, Λούτσης, Γκιλιόπουλος, Μουρατίδης (76’ Βασίλτσης), Θεοδώρου (46’ Συμεωνίδης).

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Πασσαλίδης, Ανδρεάδης, Κατσουλίδης, Κούφας, Βασιλόπουλος, Τσινεκίδης, Σαϊμπεργκ, Γραμμένος (72’ Τσόνιας), Τσιπούρας (57’ Ζησόπουλος), Ανθουλάκης (46’ Πάγκος), Τοπουρογλου (57’ Τσακιρίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής