breaking news Νέο

Τι μας έκλεψαν τα λαμόγια!!

Τι μας έκλεψαν τα λαμόγια!!

Έχουμε διανύσει τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές και ρίχνουμε μια ματιά πίσω σε όσα ζήσαμε και ζούμε στο πρώτο τέταρτο και κάτι, του πρωταθλήματος της Super League και να τι βλέπουμε!!

***

Σε ένα πρωτάθλημα που τα τελευταία χρόνια γνωρίζαμε τον πρώτο πριν την πρεμιέρα του σήμερα δυόμιση μήνες μετά την έναρξη του, έξι ομάδες διεκδικούν την κορυφή και άλλες οκτω παλεύουν να ξεφύγουν από την “Ζώνη του υποβιβασμού”.

 Μια ομάδα, ο Ατρόμητος, που στην ενδεκάδα του έχει πέντε ποδοσφαιριστές τον Χατζηϊσαϊα, τον Γιαννούλη, τον Ουάρντα (δανεικοί από τον ΠΑΟΚ) τον Γιαννιώτη και τον Ρισβάνη, του Ολυμπιακού, που περισσεύουν από τις υπόλοιπες να βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 Τους τέσσερις “μεγάλους”, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (η αναφορά των ονομάτων γίνεται με βάση την βαθμολογική τους σειρά) να μετράνε ήττες και απώλειες βαθμών!

 Τον Ολυμπιακό μονιμο πρωταθλητή τα τελευταία 20 χρόνια να βολοδέρνει καπου μεταξύ 4ης και 7ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

 Τον ΠΑΟΚ, που κατά γενική ομολογία διαθέτει φέτος ένα πολύ ποιοτικο ρόστερ, να μην έχει κερδίσει ούτε ένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα, μακριά από την Τούμπα.

 Την ΑΕΚ, που ξεκίνησε την χρονιά με εντυπωσιακό τρόπο να μην αντέχει το φορτωμένο πρόγραμμα Ελλάδα - Ευρώπη.

 Τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει χίλια - μύρια οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα.

 Τον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό να είναι οι μόνες αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα!!

 Λάθοι να κάνουν και φέτος οι διαιτητές και οι βοηθοί τους, που όμως μοιράζονται υπερ και κατά ολων των ομάδων.

 Τον Ολυμπιακό και τον οπαδικό του τύπο, να διαμαρτύρονται σε κάθε αγωνιστική για αλλοίωση αποτελεσμάτων από τους διαιτητές!! Ομως ποιός τους ακούει και ποιός τους πιστεύει, εκτός ίσως απο μερικές εκατοντάδες φανατικούς οπαδούς της ομαδας τους;

 Δυόμιση μήνες μετά την έναρξη ενος πρωταθλήματος, που επαναλαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια γνωρίζαμε τον πρώτο, πριν ακόμη ξεκινήσει και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον πρωταθλητή δίχως τον κίνδυνο στο τέλος να διαψευσθεί.

 Τους διαιτητές και την ΕΠΟ, να έχουν βγει από το κάδρο, με τις εκπλήξεις και τα απρόβλεπτα αποτελέσματα, να βρίσκονται στην ημερησία διάταξη.

***

Και συνειδητοποιούμε τι μας έχουν κλέψει ολα αυτά τα χρόνια τα λαμόγια, που με την ανοχή των επίορκων που διοικούσαν το ποδόσφαιρο μας, διαφέντευαν, τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας!!

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής