breaking news Νέο

Eνωσιακό πρωτάθλημα : Μια νίκη και μια ισοπαλία ο απολογισμός

  • Eνωσιακό πρωτάθλημα : Μια νίκη και μια ισοπαλία ο απολογισμός
  • Eνωσιακό πρωτάθλημα : Μια νίκη και μια ισοπαλία ο απολογισμός

Μια νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός της τελευταίας εντός έδρας αγωνιστικής των μικτών ομάδων της Ένωσής μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Συγκεκριμένα η Κ-12 αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με την αντίστοιχη ομάδα του Κιλκίς με αποτέλεσμα να ισοβαθμίσει στην 4η θέση με την ομάδα της Πέλλας, ενώ η Κ-14 νίκησε 3-1 την αντίστοιχη ομάδα του Κιλκίς κάνοντας έτσι ένα ακόμη βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, καθώς παρέμεινε συγκάτοικος στην κορυφή με την ΕΠΣ Πιερίας που κέρδισε με 4-0 στην έδρα της την Κοζάνη.

Να δούμε αναλυτικά τα δύο παιχνίδια.

 

Κ-12

Ημαθία – Κιλκίς 0-0

Ισόπαλη δίχως τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Κ-12 της Ένωσής μας με την αντίστοιχη του Κιλκίς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Με την λευκή ισοπαλία η Κ-12 της Ένωσής μας έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού και θα περιοριστεί σε μια όσο το δυνατόν πιο τιμητική θέση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι παρότι το αποτέλεσμα δεν βόλευε την ομάδα της Ημαθίας, ο προπονητής της δεν εξάντλησε τις αλλαγές που δικαιούτο, πραγματοποιώντας μόνον δύο πιθανόν επειδή δεν υπήρχαν στον πάγκο ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και αυτό δεν είναι καθόλου τιμητικό για μια περιοχή σαν την Ημαθία, με δεκάδες Ακαδημίες, εκτός κι αν κάνει λάθος ο προπονητής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Διακουμάκος (Κουτσικανίδης – Μηνούδης) ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα της Ημαθίας αγωνίστηκε με τους :

Χριστοδούλου, Τούφα, Σιδηρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Αχλιώπα, Τζιμουλίκο (Γ2' Καρασαββίδη), Κίτσα, Χαλκιά (31' Γελαδάρη), Τσανασίδη.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ημαθία – Κιλκίς     0-0

Γρεβενά – Πέλλα    0-9

Πιερία – Κοζάνη     1-0

Φλώρινα – Καστοριά      0-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        βαθ.

  1. Πιερία     16
  2. Καστοριά        12
  3. Φλώρινα 12
  4. Ημαθία    10
  5. Πέλλα     10
  6. Κοζάνη    6
  7. Κιλκίς      4
  8. Γρεβενά  0

 

Κ-14

Συνεχίζοντας τις καλές της εμφανίσεις η Κ-14 της Ένωσής μας νίκησε στην έδρα της, το Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων, την αντίστοιχη του Κιλκίς με 3-1 και παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση, καθώς ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Πιερία.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, ο οποίος έδωσε ευκαιρία σε όσους περισσότερους νεαρούς δικαιούτο προηγήθηκε με 3-0 με γκολ που πέτυχαν ο Χατζηπάντος στο 27' και ο Λαφάρας στο 41' και στο 47', με την ομάδα του Κιλκίς να μειώνει στο 65' με τον Κούση σε 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Διακουμάκος (Κουτσικανίδης – Μηνούδης) από την ΕΠΣ Πιερίας.

Η μικτή ομάδα της Ημαθίας αγωνίστηκε με τους:

Αργυρόπουλο (60' Αλεξίου), Καραπιπέρη, Μουχτάρη (52' Σαββίδης), Μαρτζέλος, Κίτσας, Νατσιούλας, Δημόπουλος (52' Καρασαρίδης), Μπουκουβάλας (52' Λογγινίδης), Λαφάρς (60' Τσιάμπας), Χλιαρόπουλος (36' Τούφας), Χατζηπάντος (60' Ζήμνας).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ημαθία – Κιλκίς     3-1

Γρεβενά – Πέλλα    0-6

Πιερία – Κοζάνη     4-0

Φλώρινα – Καστοριά      3-3

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        βαθ.

  1. Πιερία     15
  2. Ημαθία    15
  3.  Πέλλα    13
  4. Καστοριά        8
  5. Κοζάνη    7
  6. Φλώρινα 6
  7. Κιλκίς      4
  8. Γρεβενά  0

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής