breaking news Νέο

Κόντρα στην Καλαμαριά η ΒΕΡΟΙΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Δημοτικό Στάδιο

Κόντρα στην Καλαμαριά η ΒΕΡΟΙΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Δημοτικό Στάδιο

Η ΒΕΡΟΙΑ ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football League κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες που από μόνες της δημιουργούν ενδιαφέρον.

Στον αγωνιστικό χώρο απεναντι της θα βρίσκονται παίκτες που στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσαν για αρκετά χρόνια τη φανέλα της, όπως ο Καλί, ο Μαραντίδης, ο Σαμαράς, ο Βεργώνης, ενω στην άκρη του πάγκου των φιλοξενουμένων, θα κάθεται ένας άνθρωπος ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που επίσης την υπηρέτησε για πολλά χρόνια τόσο με την ιδιοτητα του ποδοσφαιριστή όσο και κυρίως του προπονητή.

Αυτό βέβαια που οι Βεροιώτες φίλαθλοι περιμένουν με μεγαλυτερο ενδιαφέρον να δουν από το Κυριακάτικο παιχνίδι, δεν είναι οι παίκτες που κάποτε φόρεσαν την φανέλα της ομάδας τους και σήμερα υπερασπίζονται τα χρώματα μιας άλλης, αλλά την αντίδραση των δικων τους ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν μέσα σε δύσκολες είναι αληθεια συνθήκες και κατά πόσο μπορεί να στηριχθεί η ΒΕΡΟΙΑ πάνω τους για μια νέα αρχή.

Στο διάστημα της τρίμηνης περίπου προετοιμασίας της η ΒΕΡΟΙΑ έδωσε αρκετά φιλικά στα οποία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είχε μια καλή και κυρίως ελπιδοφόρα εικόνα.

Ομως ο καθρέφτης του ποδοσφαιριστή είναι τα επίσημα παιχνίδια και την Κυριακή το απόγευμα οι νεαροί παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν οτι δεν έκαναν λάθος αυτοί που τους εμπιστεύθηκαν και τους επέλεξαν για το ρόστερ μιας ιστορικής ομάδας που μετά από δυο καταστρεπτικές χρονιές φέτος κανει μια νέα προσπάθεια για να επανέλθει.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστες της ΒΕΡΟΙΑΣ την Κυριακή το απόγευμα κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς δίνουν τις πρωτες τους εξετάσεις μπροστά στους φιλάθλους τους που θέλουμε να πιστεύουμε οτι παρά την πίκρα που εισέπραξαν τα τελευταία χρόνια θα βρίσκονται στο γήπεδο για να τους εμψυχώσουν με το χειροκρότημά τους.

Και ας το έχουν υπόψιν τους. Αυτό που μετράει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και η προσπαθεια η εικόνα της ομάδας.

 

ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Οπως γραψαμε και στο χθεσινό μας σχετικό ρεπορτάζ η ΒΕΡΟΙΑ δεν αντιμετωπίζει προβληματα με τυχόν τραυματισμούς και απουσίες βασικών της ποδοσφαιριστών και ο Καστοριανός προπονητης της θα χρησιμοποιήσει οτι καλύτερο διαθέτει η ομάδα του κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής