breaking news Νέο

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 13:00,  στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα 6 θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87) :

  1. Λήψη απόφασης για α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου σχετικά με την με αριθμό 91/2019 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας (τακτική διαδικασία) β) τον ορισμό δικηγόρου για τις περαιτέρω ενέργειες, (εφόσον απαιτηθεί).
  2. Λήψη απόφασης για α) παροχή γνωμοδότησης δικηγόρου περί άσκησης ή μη ενδίκων μέσων για την με αριθμό 4/2020 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας(αφορά υπόθεση των κ.κ. Ανδρέα και Ιωάννη Κωνσταντινίδη του Φωτίου) β)ορισμό δικηγόρου.
  3. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας, (τακτική διαδικασία) (αφορά υπόθεση του κ. Ιωάννη Μαλιόγλου του Παναγιώτη).
  4. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας, (τακτική διαδικασία) (αφορά υπόθεση του κ. Ελευθέριο Μελίδη του Ιωάννη).
  5. Λήψη απόφασης για α)παροχή γνωμοδότησης δικηγόρου ενδοδικαστικής επίλυσης διαφοράς περί της αγωγής που κατέθεσε ο Τασιόπουλος Πρόδρομος κατά του Δήμου Αλεξάνδρειας, β)ορισμό δικηγόρου”.
  6. Λήψη απόφασης για, α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου σχετικά με την με αριθμό 178/2020 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών (διαδικασία μικροδιαφορών) β) τον ορισμό δικηγόρου για τις περαιτέρω ενέργειες (εφόσον απαιτηθεί).

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής