breaking news Νέο

Με μεγάλη επιτυχζία το αποκριάτικο παιδικό πάρτι της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Με μεγάλη επιτυχζία το αποκριάτικο παιδικό πάρτι της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Το «σπίτι» της Λέσχης γέμισε  ασφυκτικά το απόγευμα του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου 2020, με μικρούς και  μεγάλους  μασκαράδες, γέλια, τραγούδια, χορούς, παιχνίδια, πειράγματα στο αποκριάτικο παιδικό πάρτι.

                Τα  παιδιά βαμμένα μασκαράδες  ξεφάντωσαν, χορεύοντας σε ρυθμούς αποκριάτικους, παίζοντας πληθώρα παιχνιδιών. Πιερότοι, μασκαράδες, μπαλαρίνες, βασίλισσες και ιππότες, μάγισσες με σκουπόξυλα, πειρατές, χανούμισσες και ό,τι άλλο αστείο και παραμυθένιο περνάει  από  το μυαλό  μας   το  φόρεσαν  τα  παιδιά  μας  στην πιο κεφάτη παιδική  γιορτή της χρονιάς.

                Οι συνοδοί των παιδιών ετοίμασαν κάθε λογής εδέσματα, συμμετέχοντας εθελοντικά σε αυτήν τη γιορτή, με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό τους και με όλη τους την καλή διάθεση  γλύκαναν  μικρούς  και  μεγάλους.

                Το διοικητικό συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, ευχαριστεί θερμά τους  γονείς  και  τα  παιδιά, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της πολύ όμορφης βραδιάς και ιδιαίτερα  τη  νεολαία  του  συλλόγου, που οργάνωσε και υλοποίησε  άψογα  την  εκδήλωση.

Με Υγεία και Χαρά και του Χρόνου

 

Για την Ε.Λ.Β.

Ο Πρόεδρος                                    Η Γ.Γραμματέας

Τουμπουλίδης Νικόλαος                   Τογκουσίδου Ευαγγελία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής