breaking news Νέο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο «1ος Αριστοτέλειος δρόμος αντοχής 2017»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο «1ος Αριστοτέλειος δρόμος αντοχής 2017»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο «1ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ», που συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας,  Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας και η ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, με την τεχνική υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων, Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.

Η εκκίνηση του αγώνα των 32.000μ. δόθηκε από τον Αρχαιολογικό χώρο των Αιγών στη Βεργίνα και ο τερματισμός έγινε στη Σχολή Αριστοτέλους στη Νάουσα. Συμμετείχαν συνολικά 200 περίπου δρομείς, οι οποίοι συμμετείχαν στις αποστάσεις 5.000μ. Και 32.000μ. Αντίστοιχα, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από το επίπεδο διοργάνωσης του αγώνα.

Για την επιτυχία και διεξαγωγή του αγώνα με απόλυτη ασφάλεια ο Δήμος Ηρωικής Πόλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους παρακάτω:

  • Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, Αστυνομικά Τμήματα Βέροιας και Νάουσας, και στους 200 και πλέον εθελοντές που συμμετείχαν στην διοργάνωση του αγώνα.
  • Αθλητικοί Σύλλογοι: ΣΕΒΑΣ Νάουσας, Γ.Ε. Νάουσας, ΕΟΣ Νάουσας, Σύλλογος Δρομέων Βέροιας, Ένωση Καταδρομέων Ημαθίας για τη συμβολή των μελών τους και την τεχνική τους υποστήριξη.
  • Πολιτιστικοί Σύλλογοι «Μίεζα» Κοπανού και «Πυρσός» Νάουσας για την συνολική τους βοήθεια.
  • Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βέροιας, Αλεξάνδρειας, Νάουσας (ΒΑΝ) και την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ SECURITY» για την τεχνική υποστήριξη.
  • Κλινική «Ευαγγελισμός» Νίκου Αντωνιάδη για την παροχή ασθενοφόρου και τον Ιατρό Ορθοπαιδικό κ. Γεώργιο Καρτσιούνη για τις ανάγκες υγειονομικής κάλυψης των αθλητών.
  • Εταιρεία «3Ε» για τη μεγάλη χορηγία νερών και ισοτονικών ποτών για τους αθλητές του αγώνα.
  • Αγροτικοί Συνεταιρισμοί «Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ» και «ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ»,  Εταιρεία «ΑΛΕΞ IMPORT-EXPORT».
  • Κατάστημα “X-TREME STORES” Βέροιας, γυμναστήριο “SILVER GYM” Γ. Χατζιωαννίδη.

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής