breaking news Νέο

Ακόμα και με αυτούς τους παίκτες αξιοπρεπής εμφάνιση για τον Φίλιππο, παρά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ!

Ακόμα και με αυτούς τους παίκτες αξιοπρεπής εμφάνιση για τον Φίλιππο, παρά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ!

Ο Φίλιππος είναι ένας σύλλογος με όνομα βαρύ, που ακόμα και οι πιο νεαροί παίκτες του δείχνουν να το κατανοούν απολυτα και προσπαθούν για το καλύτερο, σε μια προσπάθεια να κρατούν ψηλά το γόητρο του! Σ΄ένα ματς, λοιπόν, σαν και αυτό με τον ΠΑΟΚ, ο Φίλιππος, παρ’ οτι ελλειπής και πιο νεανικός δεν... γίνεται, πραγματοποίησε αξιοπρεπή εμφάνιση γνωρίζοντας την ήττα με 36-25 στο κλειστό της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρεμιέρ.

Οι “μελλοθάνατοι” “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας υποχρεώθηκαν να αγωνισθούν χωρίς τους δυο καλύτερους παίκτες τους, Καραγκιοζόπουλο και Νικολαϊδη, μετά από απαίτηση του δικεφάλου, καθώς οι αθλητές βρίσκονται στη Βέροια με τη μορφή δανεισμού. Βέβαια δεν υπήρχε η ίδια αντιμετώπιση στον αγώνα του πρώτου γύρου όταν οι δυο αθλητές αγωνιστηκαν κανονικά. Απρεπής κίνηση που δεν τιμάει το σύλλογο του ΠΑΟΚ και τη διοίκηση του σε καμία των περιπτώσεων.  Οι νεαροί παίκτες του Ηλία Γραμματικόπουλου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εδειξαν πως με δουλειά και υπομονή θα κανουν και πάλι τον Φίλιππο πρωταγωνιστή του ελληνικού χάντμπολ.

 

Το φιλμ του αγώνα

Με γρήγορα 4-0 στο 5’ ξεκίνησε την αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα πατήματά τους και με τέρμα του Φιλόσογλου μείωσαν σε 6-5 στο 17’. Με τον Θάνο Κωστακίδη να αναλαμβάνει δράση για τους “ασπρόμαυρους” ο ΠΑΟΚ άνοιξε την ψαλίδα της διαφοράς και πήρε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο μπροστά με 15-9. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Φίλιππος έχασε με τραυματισμό τον Κουκουτσίδη δεν τα παράτησε όμως και προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ, πλησιάζοντας με 20-16 στο 41’ με τέρμα του Κακαφίκα. Σ’ εκείνο το  σημείο οι παίκτες του Παπαβασίλη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και με σερί 7-1, έφτασαν γρήγορα στο 27-17 στο 48’, κλειδώνοντας ουσιαστικά τους δυο βαθμούς της νίκης. Τυπική διαδικασία αποτέλεσαν τα τελευταία λεπτά με τον ΠΑΟΚ να φτάνει εύκολα στο τελικό 36-25 και να προσθέτει ακόμα δυο πόντους στο ενεργητικό του. Οι Βεροιώτες Θάνος και Παντελής Κωστακίδης πρώτευσαν στο σκοράρισμα για τους νικητές με 9 και 8 τέρματα αντιστοιχα, ενω για τον Φίλιππο ο Στηβ Παπαδόπουλος πέτυχε 5.

Τα πεντάλεπτα: 4-0, 4-2, 6-4, 8-6, 12-6, 15-9 (ημχ), 17-11, 20-14, 25-16, 27-18, 32-22, 36-25

Διαιτητές: Δελόγλου- Θεοδοσίου. Δίλεπτα: 1/3. Πέναλτι: 5/5 – 3/4

ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης): Π. Κωστακίδης 8, Παλάσκας 4, Ελευθεριάδης 4, Θ. Κωστακίδης 9, Μαστορογιάννης, Κυπραίος, Εμμανουήλ 3, Μπαλτατζής 4, Τσέγιοβιτς 1, Τσαναξίδης 1, Κοκώνης, Κ. Γιαννακίδης, Γ. Γιαννακίδης 1, Αποστόλου 1, Κριούτσκοφ, Λοΐζος.

Φίλιππος (Γραμματικόπουλος): Βαρδάκας 1, Κακαφίκας 2, Παντελίδης, Νιώπας 1, Λυκοστράτης, Χουδαβέρδογλου 1, Τζίνεβης 4, Μηλόπουλος, Κορωνάς 2, Κουκουτσίδης 3, Καλλιαρίδης 1, Πιστόλας 4, Φιλόσογλου 1, Στανκίδης, Στ. Παπαδόπουλος 5, Κ. Παπαδόπουλος.

Στα αλλα ματς της ημέρας σημειώθηκαν τα εξης αποτελέσματα: ΑΕΚ- Ιωνικός ΝΦ 30-18, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή 18-29, Διομήδης Άργους- Αερωπός Έδεσσας 25-28, Άρης Νικαίας- ΑΣΕ Δούκα 22-26, Φαίακας Κέρκυρας- Δράμα ‘86 27-33

• Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Φίλιππο η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φαίακα Κέρκυρας (29/2).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής