breaking news Νέο

K.Καλαϊτζίδης από τη διεθνή τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου : «Η τουριστική προβολή της περιοχής μας παραμένει ψηλά στις προτεραιότητές μας»

K.Καλαϊτζίδης από τη διεθνή τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου : «Η τουριστική προβολή της περιοχής μας παραμένει ψηλά στις προτεραιότητές μας»

«Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση «IFT 2020», που πραγματοποιήθηκε από 20 έως 23 Φεβρουαρίου, στο Βελιγράδι (Σερβία), ήταν ένα σημαντικό τουριστικό γεγονός και μέσω της εκεί παρουσίας μου, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και να ανταλλάξω απόψεις, με εκπροσώπους τουριστικών φορέων, της Σερβίας και άλλων περιοχών, στοχεύοντας στην εξωστρέφεια της τουριστικής προβολής της Ημαθίας. Θα μεταφέρω πληροφορίες και εντυπώσεις στην Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας και ως Περιφερειακή Ενότητα, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η τουριστική προβολή της περιοχής μας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παραμένει πάντα ψηλά στις προτεραιότητές μας και φροντίζουμε να το κάνουμε πράξη συνεχώς».

Σημαντικά τα όσα αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, από τη συμμετοχή του σε μια σημαντική διεθνή τουριστική έκθεση, όπως αυτή του Βελιγραδίου. Άλλωστε υπάρχουν χιλιάδες Σέρβοι με υψηλό βιοτικό επίπεδο, στους οποίους θα μπορούσαμε να προσφέρουμε αρχαιότητες και ορθοδοξία. Συγχαρητήρια λοιπόν στον κ. Καλαϊτζίδη!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής