breaking news Νέο

Η άποψη των παικτών μετά τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ-Θεσπρωτός

  • Η άποψη των παικτών μετά τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ-Θεσπρωτός
  • Η άποψη των παικτών μετά τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ-Θεσπρωτός

Τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στην συνέντευξη τύπου εκπροσώπησαν ο Στέλιος Πόζογλου για λογαριασμό της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Ζούρκος από την πλευρά του Θεσπρωτού.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου έχουν αντίστροφη πορεία. Ο Πόζογλου την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στον Θεσπρωτό και σήμερα παίζει στην ΒΕΡΟΙΑ, ενώ ο Ζούρκος ξεκίνησε την χρονιά με τη ΒΕΡΟΙΑ και τον Ιανουάριο μετακινήθηκε στον Θεσπρωτό.

Οι δηλώσεις τους:

ΠΟΖΟΓΛΟΥ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε δυνατά τον αγώνα και προηγηθήκαμε 2-0. Εκεί νομίζω κάπου επαναπαυτήκαμε με αποτέλεσμα ο Θεσπρωτός που διαθέτει μια καλή ομάδα να μας ισοφαρίσει.Αυτή η εξέλιξη μας επηρέασε όπως ήταν φυσικό ψυχολογικά, με τον προπονητή μας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου να προπαθεί να μας εμψυχώσει.

Στην επανάληψη ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε σε μια έδρα από τις δυσκολότερες της Football League».

ΖΟΥΡΚΟΣ: «Από την αρχή ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό το γνωρίζαμε. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο γήπεδο και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά.

Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά η ΒΕΡΟΙΑ που διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα πέτυχε και τρίτο τέρμα και λίγο αργότερα να ολοκληρώνει την νίκη της και με τέταρτο γκολ.

Παίζοντας αντίπαλός της ένιωσα κάπως περίεργα. Ήμουν ενάμιση χρόνο στην ομάδα και μαζί της πανηγύρισα την άνοδο και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της που είναι φυσικά η άνοδος, γιατί οι άνθρωποι που την στελεχώνουν είναι πολύ καλοί και κάνουν πολύ καλή προσπάθεια».


Ζούρκος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής