breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 6 Μαρτίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 6 Μαρτίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπναίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στις 10:30 π.μ., θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

 

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα «Το άγχος» στο πλαίσιο των συνάξεων «Επισκοπικός Λόγος».

 

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 8:30 μ.μ. θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα και θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Βεροίας.

 

Την Κυριακή 1 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων και στη συνέχεια θα ομιλήσει στη σύναξη των νέων ζευγαριών της ενορίας.

 

Την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Συγχωρήσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

 

Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

 

Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

 

Την Τρίτη 3 Μαρτίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

 

Την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

 

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

 

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

 

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνης.

 

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στην Αλεξάνδρεια.

 

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Α’ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής