breaking news Νέο

Προσκυνηματική εκδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως στους Αγίους Τόπους

  • Προσκυνηματική εκδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως στους Αγίους Τόπους
  • Προσκυνηματική εκδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως στους Αγίους Τόπους

Κατά το χρονικό διάστημα από τις 16 έως τις 23 Φεβρουαρίου, η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας διοργάνωσε Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους. Της εκδρομής προΐστατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. 

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου το πρωί, ο Σεβασμιώτατος και οι προσκυνητές έγιναν δεκτοί από το Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο, ο οποίος τους υποδέχθηκε στη μεγάλη αίθουσα του Πατριαρχείου και απηύθυνε πατρικούς λόγους, ενώ ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στο Μακαριώτατο την τρίτομη χαριστήρια έκδοση με τίτλο «Μυριώνυμον Εύχος», που εκδόθηκε και παρουσιάστηκε προσφάτως στη Βέροια, με αφορμή την επέτειο του Χρυσού Ιωβηλαίου Ιερωσύνης και του Αργυρού Ιωβηλαίου Αρχιερωσύνης του. 

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το βράδυ συμμετείχαν στην Ιερά Αγρυπνία, που τελέστηκε στο Ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Σεβαστείας κ. Θεοδοσίου. 

Στη διάρκεια της εκδρομής ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του επισκέφθηκαν τα περισσότερα προσκυνήματα των Αγίων Τόπων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής