breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν, καλοσυνάτες νεοδημοκράτισσες, παλιοί συναγωνιστές των «Ρέιντζερς» και των «Κενταύρων», με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

 

Αντί να δέρνει τους συριζαίους, στη Λέσβο και στη...«Μυτιλήνη», όπως είχε πει για το δεύτερο...«νησί» ο Αλέξης Τσίπρας, έχει σαπίσει στο ξύλο τους ψηφοφόρους της.

 

Έβλεπα τα ΜΑΤ πώς κατέβαιναν από το πλοίο σε παράταξη. Σαν να ήταν επικεφαλής ο ...Φον Τζίφρεν στην ταινία του μακαρίτη Θανάση Βέγγου, «ένα ασύλληπτο κορόιδο», με το Νότη Μηταράκη ως Χερ Χαρούπογλου!

 

Και τον Άδωνι ως Αρτέμη Μάτσα να ανακράζει «Μας αγαπάει η Μέρκελ. Είναι φίλη μας, θέλει το καλό μας».

 

Πολύ ξύλο έπεσε στο «Διαβολόρεμα» της Λέσβου, τη στιγμή που στο «Φαρμακονήσι» οι Τούρκοι πιλότοι των F16 έκαναν πάρτι με συνεχείς υπερπτήσεις.

 

Θα μου πείτε, υπερπτήσεις έγιναν και πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων της Λέσβου, της Χίου, της Σάμου. Τι στο καλό έχουμε προμηθευτεί τόσα δακρυγόνα, τόσα χημικά, τόσες χειροβομβίδες κρότου-λάμψης. Να μην κάνουν μια...πτήση πάνω από τα κεφάλια των ηλικιωμένων και των παιδιών, που συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τα νέα μεταναστευτικά κέντρα στα νησιά μας;

 

Όπως είπε και η ερίτιμος αδερφή του πρωθυπουργού μας, κυρά Ντόρα, στον Καμμένο, το κράτος είναι κότα λειράτη προς τους Τούρκους και ταύρος νεαρός στους νησιώτες μας.

 

Βέβαια, όχι ότι είναι άμωμες παρθένες  οι για «πρώτη φορά» αριστεροί και το παίζουν συμπαραστάτες των λαϊκών δικαιωμάτων, αφού ήταν οι ίδιοι που περιποιήθηκαν με κοκτέιλ...χημικών γυναίκες και παιδιά στο Πισοδέρι, δυο χρόνια πριν!

 

Πίσω μου σε έχω....«διαβολόρεμα» λοιπόν. Και επειδή μιλάμε για παράξενες τοποθεσίες στην ελληνική ύπαιθρο, άκρως επίκαιρο το ανέκδοτο με το...«Φουστοχώρι».

 

Ένας ταξιδιώτης, μετά από μακρά χωμάτινη διαδρομή, βλέπει μια πινακίδα στην είσοδο ενός χωριού που γράφει...«Φουστοχώρι». Στο χωριό επικρατεί απόλυτη ηρεμία και ματαίως ψάχνει ο ταξιδιώτης ένα χωριανό να μιλήσει. Τελικά βρίσκει ένα νταβραντωμένο μυστακοφόρο και τον ρωτάει για την ιστορία του χωριού. «Σάμπως ξέρω; Και εγώ...νύφη είμαι εδώ»!


ένα ασύλληπτο κορόιδο
Γεωργιάδης
Αρτέμης Μάτσας
Πισοδέρι
Καμμένος-Μπακογιάννη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής