breaking news Νέο

Π.Ε. Ημαθίας : Μέχρι 5 Μαρτίου οι αιτήσεις συμμετοχής στη FRESKON 2020

Π.Ε. Ημαθίας : Μέχρι 5 Μαρτίου οι αιτήσεις συμμετοχής στη FRESKON 2020

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής της και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να συμμετάσχει  στην  6η FRESKON, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4  Απριλίου 2020, στο Εκθεσιακό Κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

       Η FRESKON αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός φρούτων και λαχανικών στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και λειτουργεί ως σύνδεσμος ανάμεσα στην ελληνική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών και τις διεθνείς αγορές , τους  μεγάλους ξένους λιανεμπόρους και τα υπερεθνικά δίκτυα διανομής. Συγκεντρώνει όλους τους φορείς λήψης αποφάσεων του κλάδου και αναμένεται να την επισκεφθούν χονδρέμποροι εισαγωγείς & εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών, έμποροι λιανικής, σημαντικές αλυσίδες super market από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως επίσης και γεωπόνοι, παραγωγοί αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της συσκευασίας και των logistics. Πλαισιώνεται από μια σειρά παραλλήλων εκδηλώσεων όπως:  

  • Το Διεθνές Συνέδριο Μήλου 
  • Specialized Παράλληλες εκδηλώσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις
  •  FreshCon market (ένα διήμερο b2b συναντήσεων  με τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης).

   Για την υλοποίηση των παραπάνω και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας στη FRESKON 2020, όσες επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Π.Κ.Μ., να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020.

      Η Π.Κ.Μ. θα προβεί σε ενοικίαση χώρου 12 τ.μ.ανά stand., θα διατίθεται ο απαραίτητος  εξοπλισμός του χώρου και παράλληλα θα εξασφαλίζονται οι βασικές λειτουργικές  δαπάνες  για την εύρυθμη λειτουργία του περιπτέρου. Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την διάθεσή του λαμβάνοντας υπόψη:

  1. Τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις,
  2. Τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,
  3. Την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών ενοτήτων της ΠΚΜ,
  4. Τους εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι : Πέμπτη-Παρασκευή 10:00 -19:00 και Σάββατο 10:00-17:00.

Οι Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα e-mail:

g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr ή στο fax 2313330044.

   Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας, στα τηλέφωνα 2313330350 κα. Γ. Καραλή, 2313330428 κ. Γ. Φανέλης και 2313330395 κ. Γ. Γκανάτσιος ή στα 2331350152 & 2331350142 της ΔΑΟΚ ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ (κ. Ο. Τσεχελίδου , Ι. Κεχαγιά)                                                                                      


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής