breaking news Νέο

Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και του Φιλίππου Βέροιας!

Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και του Φιλίππου Βέροιας!

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο βολεϊμπολικός Φίλιππος! Τόσο οι ιθύνοντες του τμήματος βόλεϊ, όσο και οι παίκτες του «ερυθρόλευκου» συλλόγου της Βέροιας αποφάσισαν από κοινού, όπως διαθέσουν τα έσοδα του αγώνα με τη ΧΑΝΘ, που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί το Σάββατο (29/2) στο «Δημήτριος Βικέλας» και ώρα 19.00, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, για φιλανθρωπικό σκοπό. Μία κίνηση άξια επαίνου, που δείχνει την ανθρώπινη πλευρά του αθλητισμού και τα ιδανικά που θα πρέπει να πρεσβεύει.

«Θεωρώ πως θα πρέπει, ξέχωρα από την αγωνιστική παρουσία και πορεία μας στο τρέχον πρωτάθλημα της Α2, η σκέψη μας να είναι και στο συνάνθρωπό μας και να κάνουμε κινήσεις σαν και αυτή που αποφασίσαμε στους δύσκολους, από κάθε πλευρά καιρούς που περνάμε», δήλωσε στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» ο Δημήτρης Πιτούλιας, επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του τμήματος βόλεϊ του Φιλίππου.

Παράλληλα, ο ίδιος, μέσω της στήλης, απηύθυνε κάλεσμα στο κοινό να βρεθεί το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο και να βοηθήσει οικονομικά ένα συνάνθρωπό μας, για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ακόμα, ο Δημήτρης Πιτούλιας έκανε γνωστό ότι «σκοπεύουμε αμέσως μετά σαν τμήμα βόλεϊ του Φιλίππου να οργανώσουμε και μία εθελοντική αιμοδοσία, προκειμένου να ενισχύσουμε σε φιάλες αίματος το Νοσοκομείο Ημαθίας και τις ανάγκες που προκύπτουν σ' αυτό».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής