breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Οι πιο περίεργες κηδείες που είδατε ποτέ

- Η τελευταία βόλτα

Ο Billy Standley είχε ως μότο ζωής το «ride or die»... μέχρι την τελευταία του μέρα στη Γη. Ο Billy θάφτηκε μαζί με την αγαπημένη του μηχανή Electra Glide του 1976, σε ένα ειδικό φέρετρο με πλέξιγκλας, που κατασκευάστηκε ειδικά για τον ίδιο.

- Είναι ζωντανοί, αλλά βρίσκονται στην ίδια την κηδεία τους.

Αφορά ανθρώπους που υπήρξαν αυτόχειρες ή καταθλιπτικοί και θέλησαν να βιώσουν αυτή την περίεργη θεραπεία είτε αυτοβούλως, είτε επειδή το συνέστησε κάποιος γιατρός. Πιστεύουν, όπως και οι ιδρυτές του συγκεκριμένου κέντρου στη Σεούλ που παρέχει αυτή την υπηρεσία, ότι ένας «πειραματικός» θάνατος θα τους κάνει να εκτιμήσουν περισσότερο τη ζωή - μπαίνουν στα φέρετρα και τα φώτα χαμηλώνουν. Τα καπάκια κλείνουν και πρέπει να μείνουν εκεί για 10 λεπτά - για να νιώσουν πώς είναι πραγματικά να πεθαίνουν!

- Η Miriam Banks ήταν πάντοτε η ψυχή του πάρτι και έτσι ήθελε να φύγει από τη ζωή.

Μετά τον θάνατό της, οι κόρες της διοργάνωσαν μια γιορτή για φίλους και συγγενείς, θέλοντας να την τιμήσουν όπως της έπρεπε και όπως η ίδια επιθυμούσε, και μάλιστα συμμετείχε και η... ίδια, με ένα τσιγάρο στο χέρι και ένα ποτήρι με την αγαπημένη της μπίρα και ουίσκι ακριβώς μπροστά της.

*****

  •  Πότε ο πύργος της Πίζας... γέρνει λιγότερο;

O Πύργος της Πίζας είναι το καμπαναριό του Καθεδρικού Ναού της Ιταλικής πόλης της Πίζας και είναι γνωστός παγκοσμίως για την ακούσια κλίση του. 

Η κλίση του Πύργου άρχισε κατά τη διάρκεια της κατασκευής του και οφειλόταν στην ανεπαρκή θεμελίωση πάνω στο έδαφος, καθώς ήταν πολύ μαλακό με αποτέλεσμα να αδυνατεί να υποστηρίζει το βάρος της υποδομής. 'Hδη κατά τις δεκαετίες πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής, η κλίση αυξήθηκε και συνέχισε να αυξάνεται σταδιακά μέχρι τη σταθεροποίηση του Πύργου (και την εν μέρει διόρθωση του) από προσπάθειες που καταβλήθηκαν στα τέλη του 20ου και αρχές του 21ου αιώνα.

Πότε ο πύργος της Πίζας... γέρνει λιγότερο;

Υπάρχει μια εποχή όπου οι πέτρες στο έδαφος διαστέλλονται και έτσι ανασηκώνονται, ανεβάζοντας τον πύργο πιο ψηλά! Και αυτή η εποχή είναι το καλοκαίρι.

Μετά από μια περίοδο ενίσχυσης της υποδομής (1990-2001), ο πύργος υπόκειται σε σταδιακή αποκατάσταση της εξωτερικής όψης του, προκειμένου να επισκευαστεί η ορατή ζημιά, κυρίως η διάβρωση και η αμαύρωση του. Τα σημάδια αυτά είναι ιδιαίτερα έντονα, λόγω της ηλικίας του πύργου και της έκθεσης του σε άσχημες καιρικές συνθήκες.

*****

  • Ο καταρράκτης που ρέει... προς τα πίσω

Σε ένα σημείο που είναι διάσημο για την ομορφιά του, στο Νταρμπισάιρ της Βρετανίας, ο καταρράκτης 30 μέτρων είχε μια παράξενη συμπεριφορά.

Η ορειβάτισσα Έλεν Γκαντ κατάφερε να τραβήξει ένα βίντεο με την κάμερά της το οποίο δημοσιοποίησε το BBC. Σε αυτό φαίνονται οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή και που ανάγκασαν τον καταρράκτη να ρέει… προς τα πίσω.

*****

  • • “Πεισματάρικο” κτήριο… αρνείται να κατεδαφιστεί

Εργάτες δουλεύουν αδιάκοπα για να καταφέρουν να ρίξουν το κτήριο στην Ατλάντα που…δε λέει να πέσει.

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από τις 16 Φεβρουαρίου, για να κατεδαφιστεί το κτήριο των 12 ορόφων, που φιλοξενείτο εταιρεία υπολογιστών.

Αρχικά είχε γίνει εσωτερική έκρηξη, όμως το κτήριο δεν έπεσε, αλλά... έγειρε.

Κάπως έτσι, ξεκίνησαν τα αστεία για το κτήριο που θυμίζει πλέον…τον Πύργο της Πίζας.

Η εταιρεία, πάντως, προβλέπει ότι η κατεδάφιση του κτηρίου θα πάρει αρκετές μέρες.

*****

  • Αεροπλάνο προσγειώνεται μέσα σε αφρικανική σκόνη και σχεδόν δεν φαίνεται

Μεγάλες ποσότητες αφρικανικής σκόνης έχουν καλύψει τα Κανάρια Νησιά προκαλώντας δυσφορία και αναπνευστικά προβλήματα σε κατοίκους και τουρίστες.

Η ορατότητα ήταν τόσο περιορισμένη ώστε το Σάββατο καθηλώθηκαν εκατοντάδες πτήσεις στα αεροδρόμια των νησιών και συνολικά 230 πτήσεις είτε αναβλήθηκαν είτε εκτράπηκαν προς την ηπειρωτική Ισπανία.

Αρκετές πτήσεις είχαν ακυρωθεί, ενώ πλέον αεροπλάνα από τα αεροδρόμια της Γκραν Κανάρια, Λανθαρότε, Λα Πάλμα και Β. Τενερίφη θα είναι σε θέση να απογειώνονται, σύμφωνα με δήλωση του αερομεταφορέα Aena.

Ωστόσο ήδη πραγματοποιούνται κάποιες πτήσεις και ένα βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα δείχνει ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται εν μέσω της αφρικανικής σκόνης.

Μάλιστα η ορατότητα είναι τόσο περιορισμένη που το αεροπλάνο σχεδόν «χάνεται» μέσα στην σκόνη και δεν φαίνεται.


• Οι πιο περίεργες κηδείες που είδατε ποτέ
• Οι πιο περίεργες κηδείες που είδατε ποτέ
• Πότε ο πύργος της Πίζας... γέρνει λιγότερο;
Ο καταρράκτης που ρέει... προς τα πίσω
• “Πεισματάρικο” κτήριο… αρνείται να κατεδαφιστεί
• Αεροπλάνο προσγειώνεται μέσα σε αφρικανική σκόνη και σχεδόν δεν φαίνεται

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής