breaking news Νέο

Εντός έδρας ήττα του Φιλίππου από τον Φαίακα Κέρκυρας σε “νεκρό” χρόνο (28-29)

Εντός έδρας ήττα του Φιλίππου από τον Φαίακα  Κέρκυρας σε “νεκρό” χρόνο (28-29)

Ακόμα και η δεινή βαθμολογική θέση στην οποία έχει βρεθεί ο Φίλιππος από το ξεκίνημα σχεδόν του φετινού πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρεμιέρ και από την οποία δεν κατέστη δυνατόν να απαγκιστρωθεί, αλλά και το γεγονός ότι απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από νεαρούς παίκτες, δεν δειχνει να πτοεί τους “ερυθρόλευκους” του Ηλία Γραμματικόπουλου. Τουναντίον, μάλιστα, δείχνουν να κατέρχονται σε κάθε ματς με την απαιτούμενη αγωνιστική διάθεση και με επιδίωξη να έρθουν κοντά στην επίτευξη ενος καλού αποτελεσματος. Κάτι που πήγε να γίνει πράξει και στο εντός έδσρας ματς της Κυριακής κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας - στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής - πλην όμως δεν επιτεύχθηκε τελικά για τον Φίλιππο, γνωρίζοντας την ήττα σε “νεκρό” χρόνο από το σύνολο του (παλιού γνώριμου μας) Νίκου Ριγανά με 28-29, έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.

Αλλά ας πάρουμε το παιχνίδι από την αρχή.

Πιο συγκεντρωμένοι μπήκαν στο παρκέ οι φιλοξενούμενοι με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα με 3-6 στο 10’. Ο Φίλιππος σταδιακά άρχισε να βρίσκει κενά στην άμυνα του Φαίακα και με τέρμα του Τζωρτζίνη πλησίασε σε 7-8 στο 14’.

Οι Κερκυραίοι και πάλι όμως είχαν απάντηση και με τον Δούγια, ανέβασαν εκ νέου την διαφορά στα τρία τέρματα, 12-15 στο 26’. Το ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους με μικρό προβάεδισμα 15-17. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Δελλής έκανε το 18-22 στο 38’ και έδωσε αέρα τεσσάρων τερμάτων στην ομάδα του. Μάλιστα, με τον Χερουβείμ να κάνει το 22-27 στο 46’ οι Φαίακες φάνηκε να καθαρίζουν το παιχνίδι.

Οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας ωστόσο δεν τα παράτησαν και σταδιακά άρχισαν να κλείνουν την ψαλίδα της διαφοράς.

Αρχικά με τον Καραγκιοζόπουλο έφτασαν σε απόσταση αναπνοής, κάνοντας το 26-27 στο 54’, ενω με τον Φιλόσογλου έφεραν το ματς στην ισοπαλία 28-28 στο 58’.

Στη συνέχεια ο Ντίνος Καλλαρίδης απέκρουσε το πέναλτι του Δούγια, με τον Φίλιππο να έχει την ευκαιρία να περάσει μπροστά. Δίχως όμως να τα καταφέρει, τη στιγμή στην επίθεση που βρέθηκε αμέσως μετά υπήρξε περίπτωση πέναλτι σε ανατροπή του Παπαγιάννη, χωρίς να δοθεί μ’ ολο το γήπεδο να σηκωνεται στο... πόδι! Κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Φαίακας αμέσως λεπτά και με τον Δελλή σε “νεκρό” χρόνο να κάνει το 28-29, χαρίζοντας παράλληλα μια σπουδαία νικη στην ομάδα του (μ’ ένα μπάτζετ που διαθέτει και αντιστοιχεί σε τριψήφιο αριθμό (!) και που, σύμφωνα με πληροφορίες, ο χρηματοδότης του ήταν έτοιμος να αποσυρθεί αν δεν έπαιρνε αυτό το “διπλό”!)

• Ακόμα, αξίζει να αναφερθεί και να τονισθεί ότι ο Καραγκιοζόπουλος δέχθηκε αγκωνιά από τον Δέσπο στο πρόσωπο στο 14’ όπου και χρειάσθηκε να του τοποθετηθούν 4 ράματα (!) στο ημίχρονο, προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται και να τελειώνει το ματς με 9 γκολ στο ενεργητικό του!! Ενα παιδί που ήρθε από την Θεσσαλονίκη και έχει ταυτισθεί με τον Φίλιππο, ακομα και στην χειρότερη παρουσια του συλλόγου της Βέροιας στην ιστορία του στην κορυφαία κατηγορία των ανδρών της ελληνικής χειροσφαίρισης! Μπράβο του!

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-6, 7-8, 10-11, 11-14, 15-17 (ημχ.) 17-20, 19-22, 21-26, 23-27, 27-27, 28-29

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Χατζηαντώνολγου, Κακαφίκας, Λυκοστράτης, Χουδαβερδόγλου, Τζίνεβης 1, Μηλόπουλος, Κορωνάς, Καλλιαρίδης, Πιστόλας 1, Φιλόσογλου 3, Στανκίδης, Παπαδόπουλος 4, Νικολαΐδης 4, Τζωρτζίνης 3, Καραγκιοζόπουλος 9, Παπαγιάννης 3.

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Νίκος Ριγανάς): Κοτσέσκοφ, Δούγιας 6, Δέσπος 1, Κουλούρης, Γιαβασίδης 2, Σκουρτάι, Γεωργαλής, Χερουβείμ 6, Δελλής 6, Όντσεφ 3, Βλαχόπουλος, Χάλαρης, Γιαννακόπουλος 4, Καραγκιοζίδης, Κόντης, Νάστος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής