breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Ζητείται υπέρβαση για την Αγκαθιά

Γ' Εθνική : Ζητείται υπέρβαση για την Αγκαθιά

Η Νίκη Αγκαθιάς έχασε στο γήπεδό της σε ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας κατρακυλώντας έτσι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε συνδυασμό με την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της (ήδη αποχώρησε ο προπονητής της Σταύρος Κωστογλίδης) θεωρείται πολύ δύσκολη πλέον η παραμονή της στην κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα ακόμη επίσημο παιχνίδι εμφανίστηκε με 12 όλους κι όλους παίκτες με αποτέλεσμα όταν τραυματίστηκε ο Τσιούχας να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές επειδή δεν υπήρχε παίκτης στον πάγκο να τον αντικαταστήσει.

Όσον αφορά το παιχνίδι η ομάδα της Μηχανιώνας προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 7' με τον Χαρίση, ενώ στο 32' ο Ξόμπλιος έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Στο 63' ο Μπατσαράς μείωσε για την Nίκη Αγκαθιάς ξαναβάζοντας την ομάδα του στο παιχνίδι, όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χαρίσης ξαναέδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Η Νίκη Αγκαθιάς όπως ήδη αναφέραμε ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες αφού στη συνέχεια τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγώνα ο Τσιούχας και δεν υπήρχε αναπληρωματικός στον πάγκο για να τον αντικαταστήσει.

Διαιτητής: Κεχαγιάς Κ. (Κοζάνης).

Βοηθοί: Μπαλιάκας Αλ., Πραχάλης Κ. (Κοζάνης).

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιώτας, Τσιότρας, Ράδης, Γουνόπουλος, Ρανδζής, Μπατσιαράς, Ανδριόπουλος, Λαμπίρης, Ευθυμίου, Λίπε (35’ Βασιλείου), Τσιούχας.

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ: Σταυρίδης, Γιαννούσης, Δεληζάνος (46' Ιωακειμίδης), Τραχανάς, Λαγάντσος, Βασαϊτης, Χατζηβασιλειάδης, Δημητρακόπουλος (62' Κακουλίδης), Ξόμπλιος, Χαρίσης, Αζούδης (73' Ιορδανίδης).

 

Μπαίνουν σε περιπέτειες τα Τρίκαλα

Ήττα και για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων που τον έφερε στα όρια του γκρουπ των ομάδων που υποβιβάζονται και πλέον χρειάζεται άμεσα βαθμούς, διαφορετικά κινδυνεύει σύντομα και αυτός να βρεθεί στην ζώνη του υποβιβασμού.

Το περασμένο Σάββατο με αρκετές απουσίες στην σύνθεσή του έχασε στους Σαρακηνούς από την Θύελλα με 3-1, ενώ ο επόμενος αντίπαλος του είναι ο Εδεσσαϊκός τον οποίο αντιμετωπίζει στο γήπεδό του.

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Θύελλα Σαρακηνών πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά. Συγκεκριμένα στο 12' ο Κυζιρίδης έκανε το 1-0 για την Θύελλα και στο 17' ο Γκέσιος το 2-0. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στο 40' ο Αβραμόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1, όμως στο 63' ο Θωμάς διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ: Φιρινίδης, Πετρούσης, Μαντζανάς, Μποζίνης, (24' Θωμάς Γ.), (46' Σαμαράς), Ουζούνης, Ευφραιμίδης (59' Κουλάφι), Γαρύφαλλος, Θωμάς Ε., Γκέσιος, (75' Ιωάννου), Κυζιρίδης, Τσόμπρας.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Καζεπίδης, Μπαντής, Κιρκιλιανίδης Η., Χατζόπουλος, Ματράκας, Τσιρίδης, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος (59' Φουρτζίου), Παρσόπουλος, Αναδολού, Πίκος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής