breaking news Νέο

Συνεδρίασε χθες η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας

Συνεδρίασε χθες η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας

Μ΄ ένα μόνο θέμα στην ημερήσια διάταξη πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, χθες και ώρα 13.30, στο γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών.

Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΖ Στάθης Κελεσίδης, αντί του προέδρου Ηλία Τσιφλίδη, που είχε άλλη υποχρέωση (συμμετείχε σε κάποια άλλη επιτροπή), με παρόντα τα μέλη Στέλιο Ασλάνογλου, Θανάση Σιδηρόπουλο, Γιώργο Μιχαηλίδη και Κυριάκο Θεοδωρίδη.

Το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης αναφερόταν στη διατύπωση απόψεων επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την Περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου «Τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων ΜΥΗΕ της εταιρείας "ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε." στο "Τριπόταμο" του Δήμου Βέροιας (Περιβαλλοντική Ταυτότητα δραστηριότητας: ΠΕΤ: 1911218426) (υπο κατηγορία Α2, ομάδα 10η - Ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, με Α/Α 08), φορέας του έργου: "ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.".

Επ αυτού, η Δημοτική Υπάλληλος κ. Βούλα Γκαράνη, Περιβαλλοντολόγος, έκανε αναφορά στις τροποποιήσεις που επέρχονται και που θα γίνουν πάνω στη διαβίβαση της Μελέτης στην ΕΠΖ και που σκοπό έχουν την αύξηση σε VAT, δηλαδή της ισχύος, με τα παρόντα μέλη να στέκονται σύμφωνα.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής