breaking news Νέο

Π.Παυλίδης : “Μια από τα ίδια η δημοτική αρχή. Ό,τι είχε να δώσει, το έδωσε. Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές”

  • Π.Παυλίδης : “Μια από τα ίδια η δημοτική αρχή. Ό,τι είχε να δώσει, το έδωσε. Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές”
  • Π.Παυλίδης : “Μια από τα ίδια η δημοτική αρχή. Ό,τι είχε να δώσει, το έδωσε. Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές”

Τη...σαρακοστιανή βασιλόπιτά της έκοψε η παράταξη ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, το απόγευμα της Τρίτης 3ης Μαρτίου, με τον επικεφαλής της Παύλο Παυλίδη να "επιθέτεται" στη δημοτική παράταξη  του Κώστα Βοργιαζίδη, κατηγορώντας την για φθορά, έλλειψη στρατηγικής και οράματος. "Είναι μια από τα ίδια, Δεν μπορούν, ό,τι είχαν να δώσουν, το έδωσαν". Βολές από τον κ. Παυλίδη και στο συνδυασμό της κας. Μπατσαρά, που, όπως είπε, πέτυχε το στόχο της, να 'κόψει" τους ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ από τη δεύτερη Κυριακή, έχοντας τη ΝΔ στο πλευρό της. Ο κ. Παυλίδης τόνισε ότι την επόμενη μέρα των εκλογών η κα. Μπατσαρά συνεργάστηκε με τον κ. Βοργιαζίδη, καταλαμβάνοντας θέσεις και αξιώματα. "Εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε, για να διοικήσουμε, κρατώντας στάση υπεύθυνη. Δεν βλέπω ότι μπορεί να το κάνει άλλος. Είμαστε εναλλακτική λύση για τον κόσμο. Εφαρμόζουμε υπεύθυνη αντιπολίτευση για την πόλη. Είχαμε και έχουμε προτάσεις" συνέχισε ο κ. Παυλίδης, αναφέροντας ότι σύντομα θα ανοίξει γραφείο. "Έχουμε αξιοπρέπεια, έχουμε δουλειά, δεν πήγαμε στο δήμο, για να πάρουμε μισθούς και θέσεις, δεν είχαμε κόμματα και εξαρτήσεις στην πλάτη μας. Μας προσεγγίζουν πολλά άτομα που θέλουμε να κατέβουν μαζί μας την επόμενη φορά. Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος με τους ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ", κατέληξε ο επικεφαλής των ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής