breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Καλημέρα σύντροφοι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πίνετε, προβληματισμένοι για το φύλο των αγγέλων, τον καφέ σας στο Ντα Κάπο στο Κολωνάκι, και σε άλλα «ταπεινά» καφέ σε Εκάλη, Κηφισιά και Γλυφάδα.

 

Για ανοικτά σύνορα κάνει λόγο η ανακοίνωσή σας, στην οποία αναφέρετε ότι «θα ζήσουμε μαζί με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες». Σε εμάς αναφέρεστε ότι θα ζήσουμε βέβαια και όχι σε σας, αφού σε Πολιτεία, Κηφισιά και Εκάλη, ακόμη δεν έχουν δημιουργηθεί κέντρα φιλοξενίας.

 

Και ούτε και εσείς έχετε την προθυμία να τους φιλοξενήσετε στις βιλάρες των μπαμπάδων σας.

 

Γνωστό άλλωστε ότι η επιδεικνυόμενη αλληλεγγύη στους «λιαζόμενους» πρόσφυγες, όπως έλεγε και η συντρόφισσα Τασία, συμβαδίζει με το γνωστό «εσείς θα πολεμήσετε, εμείς θα δοξαστούμε».

 

Και άντε και ανοίξουν τα σύνορα σύντροφοι σε όλους τους μουτζαχεντίν του ISIS της Αλ Κάιντα και των Ταλιμπάν. Και έρθουν κατά Αθήνα μεριά και σας δουν να είστε σημαιοφόροι στα gay pride με το Τζέισον-Αντιγόνη, το σύντροφό σας που κατέβηκε υποψήφιος με τη Δούρου.

 

Δεν θα σας ανασκολοπίσουν, που είναι και της μοδός και «προοδευτικό» άλλωστε. Θα σας κάνουν σουβλιστούς με μήλο στο στόμα, με τους ιμάμηδες να σας αναθεματίζουν για το βδέλυγμα της ομοφυλοφιλίας.

 

Έστω και αν στο Ισλάμ τους αρέσει το οπισθοδρομικό, με μικρά παιδάκια. Α, σε αυτές τις πομπές, είναι αδιαπραγμάτευτη η χατζάρα του Χασάν.

 

Και άντε και την πηδήξετε από τη μάχαιρα για τις παρελάσεις Μπουτάρη και Καμίνη. Ποιος από σας ρε θα πάει στο Μουλά Μεχμέτ, να του πει ότι εδώ υπάρχει γονέας 1 και γονέας 2 και ότι πρέπει να σεβαστούν το δικαίωμά σας στη διαφορετικότητα;

 

Σας βλέπω σε κανά καζάνι με πατάτες, σκορδάκια, κρεμμύδι φρέσκο και καροτάκι, να σας βράζουν, όπως μαγειρεύουν οι Κινέζοι τους σκύλους.

 

Καθίστε καλά λοιπόν και βρίστε τους Έλληνες με την ησυχία σας, κάντε τέχνη με την ύβρι των ιερών συμβόλων της Ορθοδοξίας και αφήστε κατά μέρος την αλληλεγγύη στο Ισλάμ.

 

Γιατί θα σας καμαρώνουμε ως τα 72 ουρί του παραδείσου στους «μάρτυρες», που θα απολαύσουν ατζέμ πιλάφ με μέλι και εσάς!


Χριστοδουλοπούλου-μετανάστες
Τζέισον-Αντιγόνη
Μπουτάρης-gay pride
Καμίνης
καζάνι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής