breaking news Νέο

Αντιπαράθεση του Τάσου Μπαρτζώκα με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό από το βήμα της Βουλής

Αντιπαράθεση του Τάσου Μπαρτζώκα με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό από το βήμα της Βουλής

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο και κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, ο Τάσος Μπαρτζώκας επαίνεσε την ορθή αντιμετώπιση της Κυβέρνησης και τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, «σχετικά με την ξεκάθαρη θέση και στάση της χώρας απέναντι στην απροκάλυπτη απειλή που βιώνει. Μια θέση και μια στάση που βάζει όρια στον άκρατο παραλογισμό και τη μισαλλοδοξία ενός νέου τυράννου».

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως με αυτή μας τη στάση φρουρούμε τα σύνορα μας, βάζουμε τέλος σε αυτή την απανθρωπιά, σε αυτό το έγκλημα που συντελείται από τον Ερντογάν, ενώ απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους ρώτησε εάν διαφωνούν κάπου με αυτό.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά και η χώρα μας θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να τα προστατέψει».

Τέλος, έντονη ήταν η αντίδραση του Τάσου Μπαρτζώκα απέναντι σε αμετροεπή χαρακτηρισμό βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος δήλωσε ότι η διαφύλαξη των ελληνικών συνόρων στον Έβρο είναι απλά και μόνο ένα επικοινωνιακό τερτίπι. Τον προέτρεψε μάλιστα να απευθύνει το χαρακτηρισμό απευθείας στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις αν τολμάει, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες με τόλμη και περίσσια γενναιότητα κρατάνε τη χώρα μας και τους πολίτες της ασφαλείς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής