breaking news Νέο

Ομάδα του ΕΠΑΛ Νάουσας κατασκεύασε εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, που εντοπίζει τα μπουλούκια του εθίμου Γενίτσαροι και Μπούλες!

  • Ομάδα του ΕΠΑΛ Νάουσας κατασκεύασε εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, που εντοπίζει τα μπουλούκια του εθίμου Γενίτσαροι και Μπούλες!
  • Ομάδα του ΕΠΑΛ Νάουσας κατασκεύασε εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, που εντοπίζει τα μπουλούκια του εθίμου Γενίτσαροι και Μπούλες!

Ομάδα του ΕΠΑΛ Νάουσας συμμετείχε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, (ΣΕΝ/JA Greece)  ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, μέλος του παγκόσμιου οργανισμού εκπαίδευσης & επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide, που υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού στην Ελλάδα.

Η ομάδα του ΕΠΑΛ Νάουσας, με την καθοδήγηση των Καθηγητών του σχολείου Τσιακίρη Θωμαής και Ζούκη Δημήτρη, κατασκεύασε μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, που απευθύνεται σε τουρίστες και Ναουσαίους και εντοπίζει τα μπουλούκια του εθίμου Γεννίτσαροι και Μπούλες της Νάουσας. Επιπρόσθετα παρέχει πληροφορίες τόσο για το έθιμο, όσο και για την ιστορία και τα αξιοθέατα της πόλης.

Η παρουσίαση της εφαρμογής έγινε στα πλαίσια της εμπορικής έκθεσης του διαγωνισμού, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στo χώρο του εμπορικού κέντρου Mediterranean-Cosmos της Θεσσαλονίκης, έτυχε θερμής υποδοχής από κριτικούς και κοινό και ήταν ένα από τα περίπτερα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Η εφαρμογή BoulesTracker είναι διαθέσιμη στο playstore της google. Δυστυχώς η επίσημη ακύρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων δε μας επέτρεψε να την εφαρμόσουμε τη φετινή αποκριά. Παραμένει όμως ένας σημαντικός σύγχρονος, ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός, που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της Νάουσας.

Ευχαριστούμε θερμά την Αντιδήμαρχο πολιτισμού κυρία Δώρα Μπαλτατζίδου και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας για την οικονομική στήριξη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής