breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ωραία, δεν λέω, η ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές. Το θέαμα μοναδικό το Μάρτιο. Τον Ιούλιο είναι τα ζόρικα, τότε που οι ροδακινιές είναι τίγκα στον καρπό και πέφτουν χαλάζια και βροχές και όχι ποδηλατάδα, ούτε βαρκάδα δεν μπορεί να κάνεις στον κάμπο της Βέροιας.

 

Μήπως πρέπει να ξαναέρθει ο Μητσοτάκης, αυτή τη φορά στη Βέροια και όχι στο Μετόχι, για να μη μας πάρουν και μας σηκώσουν ανεμοθύελλες και τυφώνες; Λέω εγώ τώρα, αφού η οικογένεια φημίζεται για το γούρι της.

 

Γουρλής και ο μακαρίτης ο Κωνσταντίνος, αλλά και ο Κυριάκος δεν πάει πίσω. Ειδικά αν έρθει στην Ημαθία και με τη Ντόρα, τότε είναι που την...κάτσαμε τη βάρκα, για να επανέλθουμε και στις βαρκάδες που λέγαμε.

 

Α. να μην ξεχάσει η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, να μας στείλει κανένα νεολαίο της, να μας αναλύσει την ουτοπία, όπως είπε ο Αλέξης, περί ανοικτών συνόρων και «όλοι το ίδιο είμαστε, λαός και Κολωνάκι».

 

Και αν μας φέρουν και καμιά δεκαριά τούρτες από το Desire, από την επαναστατημένη συνοικία του Κολωνακίου, που κάνει μια 100αρα ευρώ η μια, θα τις φάμε και ας ανέβει το ζάχαρο στα 500.

 

Να έρθουν λοιπόν εδώ οι σύντροφοι με τους μπαμπάδες τους υπουργούς και τους βουλευτές και να καθίσουν και καμιά 15αριά μέρες, να μαζεύουν το καλοκαίρι ροδάκινα, μαζί με τους μετανάστες, αφού πλέον πέθανε ο Κάστρο και δεν μπορούν να πάνε στην Κούβα, για να μαζέψουν ζαχαροκάλαμα, αλλά μόνο για να πιουν τεκίλα και ρούμι και να χορέψουν σάλσα με καμιά αισθησιακή μαύρη συντρόφισσα του Φιντέλ.

 

Αλληλεγγύη δεν θέλουν και σύνορα ανοικτά; Να τους φέρουμε και στα κονσερβάδικα να δουλέψουν τη βάρδια δέκα βράδυ, έξι το πρωί, να δούνε ότι η φάμπρικα δεν είναι night club, αλλά δουλειά.

 

Και αν δεν μπορούν μόνοι τους, ας φέρουν και τους συντρόφους τους από τα Εξάρχεια. Να πρωτοτυπήσουν και λίγο. Βόμβες μολότοφ με νέες γεύσεις, με χυμό ροδάκινου, κερασιού και μήλου.

 

Να τις ρίχνουν στο Σύνταγμα και να ευωδιάζει ο τόπος. Όχι όπως τώρα, που βρωμά βενζίνη και πετρέλαιο και λερώνουν τα Nike και τα Lacoste τους και τινάζουν, όχι μόνο τους αστυνομικούς, αλλά και τη χρυσή κάρτα του μπαμπά τους.

 

Και άμα θέλουν και δεύτερη φορά αριστερά, που θέλει ο Αλέξης, να ξεκινήσουν από τώρα να ετοιμάζονται για τα κολχόζ. Ένα μήνα το καλοκαίρι εδώ στα κτήματα, να κάνουν διαλογή συντροφιά με το Χασάν και τον Ιμπραήμ. Έτσι απαιτεί ο διεθνισμός σύντροφοι.

 

Πράξεις θέλει και όχι λόγιαααα.


χαλάζι
Μητσοτάκης
ΣΥΡΙΖΑ
Desire
μολότοφ
ροδάκινα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής