breaking news Νέο

Α. Καγκελίδης : «Φορείς και τοπική αυτοδιοίκηση συζητάμε για τους τρόπους ενίσχυσης της ΕΛ.ΑΣ και του Στρατού στον Έβρο»

Α. Καγκελίδης : «Φορείς και τοπική αυτοδιοίκηση συζητάμε για τους τρόπους ενίσχυσης της ΕΛ.ΑΣ και του Στρατού στον Έβρο»

Προσκεκλημένος στις ΑΝΑ…κρίσεις της web tv της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ», με παράλληλη αναμετάδοση από το  Ράδιο Αιχμή 102,8 ο πρόεδρος του «Ευστάθιου Χωραφά» Πατρίδας, Αντώνης Καγκελίδης. Κεντρικό θέμα της συνέντευξης που παραχώρησε ο κ. Καγκελίδης (δείτε την σε επανάληψη από το www.imerisia-ver) η συγκέντρωση-πρωτοβουλία φορέων της Ημαθίας, που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών, σήμερα Σάββατο 7 Μαρτίου, στα γραφεία του συλλόγου στην Πατρίδα, με θέμα την κατάθεση προτάσεων για την ενίσχυση, συντεταγμένη και με ορμητήριο την Ημαθία, των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ και του Στρατού μας στον Έβρο. Μια πρωτοβουλία που θα απευθυνθεί, αρχικά, στους επιχειρηματίες της περιοχής, ώστε να βρεθούν πόροι, που θα διατεθούν  στην ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού των δυνάμεών μας.

«Είναι εθνική υπόθεση η διαφύλαξη των συνόρων μας και όχι μόνο των ακριτών μας. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια», μας είπε ο κ. Καγκελίδης, τονίζοντας παράλληλα ότι η συνάντηση είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες, πλην...πολιτικών! Περισσότερα από τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε ο πρόεδρος του «Ευστάθιου Χωραφά» στο φύλλο της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ», την ερχόμενη Τρίτη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής