breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Κορονοϊός: Το είδαμε κι αυτό! Κουρεύουν τους πελάτες… από απόσταση!

Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Ορισμένοι κομμωτές σε περιοχές της Κίνας, οι οποίοι… δεν ακουμπάνε καν το κεφάλι του πελάτη, λόγω κορονοϊου, τους κουρεύουν από απόσταση. Οι κουρείς βάζουν τις μηχανές πάνω σε κοντάρια, και εξυπηρετούν τους πελάτες από απόσταση, φοβούμενοι πως θα κολλήσουν. Φυσικά φορούν και μάσκες.

Τώρα τι αισθητικό αποτέλεσμα έχει αυτό… είναι μια άλλη κουβέντα.

*****

• Την χώρισε ο άνδρας της επειδή ήταν χοντρή, εκείνη έχασε κιλά και τώρα συζεί με το γιο του πρώην άνδρα της

Όταν ο σύζυγος της χώριζε την Marina Balmasheva δεν πίστευε την τροπή που θα έπαιρνε αυτός ο χωρισμός. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόλις είχαν βγει και οι δυο από αποτυχημένους γάμους. Η Marina δεν είχε παιδιά ενώ ο σύζυγος της είχε από τον πρώτο του γάμο έναν 20χρονο γιο τον Βλαδίμηρο.

Τους τελευταίους μήνες πριν χωρίσουν η Marina είχε βάλει πολλά κιλά κάτι που της το χτυπούσε συνέχεια ο άνδρας της, ο οποίος μάλιστα τη μέρα που μάζεψε τα πράγματα του για να φύγει από το σπίτι της το χτύπησε δεικτικά. «Είσαι χοντρή δεν μπορώ ούτε να σε βλέπω έτσι όπως είσαι» είπε και έφυγε.

Όμως αντί να πέσει σε μαύρη κατάθλιψη η Marina από το Κράσνονταρ της Ρωσίας, ατσάλωσε τον εαυτό της και το έβαλε πείσμα να χάσει κιλά. Σε διάστημα ενός χρόνου όχι μόνο έχασε πολλά κιλά, αλλά ήρθε πιο κοντά και με τον 20χρονο γιο του πρώην συζύγου της τον Βλαδίμηρο. Μάλιστα ένα πρωινό που είχε πάει ο σύζυγος της στο σπίτι για να πάρει κάτι πράγματα (όταν η κοπέλα είχε πλέον αδυνατίσει για τα καλά) παραξενεύτηκε που την είδε αναμαλλιασμένη και εισέβαλε μέσα στα δωμάτια αν και δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Όταν άνοιξε την πόρτα του υπνοδωματίου παρολίγον να πάθει συγκοπή. Στο κρεβάτι είδε ξαπλωμένο τον γιο του γυμνό να περιμένει την ερωμένη του. Από τότε και μετά ο σύζυγος εξαφανίστηκε. Η Marina συνεχίζει να συζεί επίσημα πλέον με τον 20χρονο Βλαδίμηρο.

*****

• Ο Βελόπουλος πουλάει αλοιφή για τον κορωνοϊό - «Μετά την κρέμα Βυζαντινόν δεν φοβάσαι τίποτα»

Μπορεί να βλέπει τις δημοσκοπήσεις με τις εξελίξεις στο προσφυγικό/μεταναστευτικό να τον δείχνουν ανεβασμένο και μάλιστα σημαντικά. Μπορεί να είναι αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος. Αλλά δεν παύει να είναι ο γνωστός Κυριάκος Βελόπουλος που έχουμε συνηθίσει. 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από τα χειρόγραφα του Ιησού, τα διάφορα «λιποδιαλυτικά», τα μαντζούνια και τις αλοιφές έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τον κορωνοϊό για να πουλήσει μία κρέμα η οποία «προστατεύει».  «Ο κορωναϊός είναι ένα θέμα. Με την Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Ούτε να φοβάσαι τον κορωναϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωναϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτα», λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή του. 

«Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ. Αντιβακτυριακό για κορωναϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα», προσθέτει. 

*****

• Ηλικιωμένη έκλεισε τα 100 και μπήκε φυλακή

Και την ευχή της εκπλήρωσαν δύο αστυνομικοί που τη συνέλαβαν για «προσβολή της δημοσίας αιδού» την ώρα που γευμάτιζε στον οίκο ευγηρίας όπου μένει.

Η Ρουθ Μπράιαντ οδηγήθηκε με χειροπέδες στο περιπολικό, το οποίο με τη σειρήνα του να ηχεί, τη μετέφερε ως τη φυλακή της κομητείας Πέρσον, σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Courier Times.

Καθώς δυσκολεύτηκε να βγει από το περιπολικό, η ηλικιωμένη γυναίκα πρότεινε στους δύο αστυνομικούς να τα βάλουν «με αυτούς που φτιάχνουν αυτά τα καταραμένα καθίσματα: Πρέπει να τους συλλάβετε όλους!». Αφού φωτογραφήθηκε όπως όλοι οι κρατούμενοι, έμεινε για λίγα λεπτά στη φυλακή, όμως πήρε το δώρο που πάντα ήθελε: την πορτοκαλί στολή των κρατούμενων. «Είμαι στη φυλακή τώρα! Επιτέλους τα κατάφερα!», δήλωσε αργότερα περιχαρής η Μπράιαντ.

*****

• Δραπέτης συνελήφθη μετά από... 17 χρόνια

Συνελήφθη ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια ένας δραπέτης, ο οποίος είχε παραβιάσει την τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί από ελληνικό κατάστημα κράτησης. Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών να κινείται ύποπτα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας και υποβλήθηκε σε έλεγχο. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι είχε κηρυχθεί δραπέτης από τις 22 Φεβρουαρίου του 2003, όταν είχε παραβιάσει την τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί από τις φυλακές!

Αμέσως του "πέρασαν" χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο εξέτιε ποινή κάθειρξης επτά ετών που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών για κατοχή και απόπειρα πώλησης ναρκωτικών.

Φυσικά, θα εκτίσει ποινή και για την απόδρασή του.


• Την χώρισε ο άνδρας της επειδή ήταν χοντρή, εκείνη έχασε κιλά και τώρα συζεί με το γιο τ
• Ο Βελόπουλος πουλάει αλοιφή για τον κορωνοϊό - «Μετά την κρέμα Βυζαντινόν δεν φοβάσαι τί
• Ηλικιωμένη έκλεισε τα 100 και μπήκε φυλακή
• Δραπέτης συνελήφθη μετά από... 17 χρόνια

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής