breaking news Νέο

Η.Πλιόγκας : «Το Νοσοκομείο Ημαθίας είναι το πιο έτοιμο στην αντιμετώπιση του κορονοϊού σε επίπεδο υγειονομικής περιφέρειας»

Η.Πλιόγκας : «Το Νοσοκομείο Ημαθίας είναι το πιο έτοιμο στην αντιμετώπιση του κορονοϊού σε επίπεδο υγειονομικής περιφέρειας»

Σκληρή η μάχη που δίνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας, Ηλίας Πλιόγκας, ο οποίος ανέλαβε την ηγεσία των δύο μονάδων, της Βέροιας και της Νάουσας, σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, αφού προέκυψε η παγκόσμια απειλή του κορονοϊού, με την έναρξη της διασποράς του από την Κίνα σε όλες τις χώρες του πλανήτη, μεταξύ τους και της Ελλάδας. Ο κ. Πλιόγκας βρίσκεται «επί ποδός πολέμου» αναφορικά με την ετοιμότητα των νοσοκομειακών μονάδων της περιφερειακής μας ενότητας, εφαρμόζοντας από το πρωί της Παρασκευής 6ης Μαρτίου την πλήρη απαγόρευση των επισκεπτηρίων και τον έλεγχο των προσερχομένων για εξέταση, ύποπτων κρουσμάτων, με τη δημιουργία «σημείων διαλογής» έξω από τα κτίρια.

Σε δηλώσεις του στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» ο κ. Πλιόγκας τονίζει : «Το Νοσοκομείο Ημαθίας είναι σε πλήρη ετοιμότητα αντιμετώπισης κρουσμάτων κορονοϊού, εδώ και πάνω από ένα μήνα. Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η 3η άσκηση ετοιμότητας στο Νοσοκομείο της Βέροιας για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος. Η ετοιμότητά μας είναι στο μέγιστο βαθμό, το μεγαλύτερο σε επίπεδο της υγειονομικής μας περιφέρειας. Συνεργαζόμαστε και με άλλα περιφερειακά νοσοκομεία, όπως της Έδεσσας και των Γιαννιτσών, μεταφέροντας στις διοικήσεις τους τις εμπειρίες μας», μας είπε ο διοικητής, που έκανε απόκριες στη...θέση του, δείγμα της υπευθυνότητας που τον διακατέχει σε μια θέση, που είναι από τις πιο κρίσιμες στη διαχείριση ενός σημαντικού ζητήματος, όπως είναι η αντιμετώπιση ενός, πιθανού, κρούσματος κορονοϊού και στην Ημαθία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής