breaking news Νέο

Ασταμάτητη πορεία ανόδου για το Ζαφειράκη!

Ασταμάτητη πορεία ανόδου για το Ζαφειράκη!

Με «σπασμένα φρένα» συνεχίζει ο Ζαφειράκης στο πρωτάθλημα της Α2’ Ανδρών! Η ομάδα της πόλης μας, έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες και συνεχίζει αήττητη,  μετά και την επικράτησή της, επί του Φοίβου Συκεών, με σκορ 21-20, στην κορυφή της βαθμολογίας.

                      Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, οι δύο ομάδες ξεδίπλωσαν όλη την δυναμική της άμυνας τους, κάτι που φαίνεται τόσο από το χαμηλό σκορ του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου, όσο και από την μικρή διαφορά στο σκορ. Ο Ζαφειράκης προηγούνταν, με μικρή διαφορά σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κατάφερε παρά την σκληρή αντίσταση του φιλοξενούμενου «Φοίβου», να πάρει τους δύο βαθμούς!

                      Εξαιρετική εμφάνιση, πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Μπουμπουλέντρας, που με τις αποκρούσεις του, βοήθησε πολύ την ομάδα μας να πάρει τη νίκη.

Σήμερα Σάββατο, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας, τον Αλέξανδρο Αξιούπολης.

 

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ- ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ: 21-20

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-2, 7-4, 8-5, 8-6, 9-7 (ημίχρονο), 10-8,13-8, 13-11, 16-15, 19-16, 21-20 (τελικό)

Ζαφειράκης Νάουσας (Δεληχρήστος): Χατζηγεωργίου 4, Διδασκάλου 2, Εμμανουηλίδης, Τζουβάρας, Κρέξης, Χατζηαγαπίου, Οικονόμου 3, Ατσίμοβιτς 7, Μπουμπουλέντρας, Κουρουμλίδης 1, Βλάχος 2, Δεληχρήστος, Πετρίδης 2, Λένος, Μπιλιούρης, Πινακούδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής