breaking news Νέο

Τρίκαλα: Παράταση στην αγωνία

Τρίκαλα: Παράταση στην αγωνία

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων στο πιο κρίσιμο, ίσως παιχνίδι της χρονιάς, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 χάνοντας έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα των Τρικάλων που χρειάζονταν την νίκη για την παραμονή της στην κατηγορία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και την πρώτη καλή στιγμή την δημιούργησε μόλις στο 2' με τον Αβραμόπουλο με τον τερματοφύλακα του Εδεσσαϊκού να αντιδρά εντυπωσιακά, όπως το ίδιο έκανε και στο 20' με το σουτ από καλή θέση του Σωτηράκη.

Στο 23' δεν δόθηκε πέναλτι από τον διαιτητή όταν ο Λίτσι ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή από τον Κιόρτση με αποτέλεμα να ακολουθήσουν έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας των Τρικάλων.

Στο τελευταίο 20λεπτο η πίεση της γηπεδούχου ομάδας έγινε ακόμη πιο έντονη δίχως όμως να καταφέρει και πάλι να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει την νίκη που θα την έφερνε πιο κοντά στην σωτηρία.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (90' Παντής), Βλάχος, Πέικος, Τσιρίδης, Σωτηράκης (77' Κιρκιλιανίδης), Αβραμόπουλος, Ντος Σάντος (70' Χαλβατζής), Παρσόπουλος (75' Πίκος), Λίτσι.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βασιλειάδης, Κασαπίδης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Παπουτζίδης, Τούφας, Πασσαλής, Μανιός, Μεταξάς (80' Πεϊκος), Καραδήμος (85' Αβραμίδης), Χαραβιτίδης.

 

Εφτάψυχη η Νίκη Αγκαθιάς

 

Νίκη που την κρατάει ζωντανή στην μάχη της παραμονής πήρε εκτός έδρας η Νίκη Αγκαθιάς κερδίζοντας τον ΠΑΣ Φλώρινας με 0-1, που μετά και την προχθεσινή του ήττα αποχαιρέτισε και μαθηματικά την Γ' Εθνική.

Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Αγκαθιάς και παρότι από το 28' αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μούδιου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε μια δίκαιη νίκη, που όπως ήδη αναφέραμε κρατάει ζωντανές τις όποιες ελπίδες της  απομένουν για παραμονή στην Γ' Εθνική.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα πέτυχε στο 19' ο Ανδριόπουλος με ατομική ενέργεια και σουτ.

Στον πάγκο της ομάδας της Αγκαθιάς μετά την αποχώρηση του Σταύρου Κωστογλίδη κάθησαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Δημήτρης Ματσούκας (νυν πρόεδρος της ομάδας) και Δημήτρης Σαμαράς.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: Ηλιόπουλος, Παντατζίδης, Γιαγκουλίδης, Γκαράτζιας, Γιώσης, Μπατμάς, Μητρεβόλης, Χατζητιμοθέου (46' Γεωργιάδης), Ρωμαίος Ιορδ., Τσώτσος, Μάρκου (64' Σοβισλής).

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιώτας, Τσιούχας, Τσιότρας, Λαμπίρης, Λίπε, Ανδριόπουλος, Μπατσαράς, Ευθυμίου (70' Βασιλείου), Γουνόπουλος Ρανδζής, Μούδιος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής