breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Είχε ψυχή, της έλειπε η «ρέντα»

ΒΕΡΟΙΑ: Είχε ψυχή, της έλειπε η «ρέντα»

Ο Ιωνικός έχασε στην Τρίγλια από την τοπική ομάδα, που ήταν ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, όμως η ΒΕΡΟΙΑ, βασική αντίπαλος του στην διεκδίκηση του δεύτερου εισιτηρίου της ανόδου στην SuperLeague 2, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευθεί, αφού και η ίδια άφησε βαθμούς στην Καλαμάτα. Έτσι ναι μεν η διαφορά από την δεύτερη προνομιούχο θέση μειώθηκε από τους 6 στους 5 βαθμούς, όμως δεν μπορεί να καλυφθεί στον μεταξύ τους αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία αγωνιστική, με την ΒΕΡΟΙΑ πλέον να περιμένει ένα δώρο ακόμη από την Καβάλα (η ισοπαλία θα ήταν ιδανικό αποτέλεσμα) ή τον Ασπρόπυργο, ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Ιωνικός πριν επισκεφθεί την Βέροια, με την ελπίδα ότι η ίδια θα πετύχει επιτέλους ένα μικρό σερί παίρνοντας τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που της απομένουν. Βέβαια παράλληλα με τον Ιωνικό, για να πάρει πλέον η ΒΕΡΟΙΑ το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου θα πρέπει να σκοντάψουν και ο Διαγόρας, η Ιεράπετρα και η Καβάλα που βρίσκονται πάνω από αυτή (την Νίκη Βόλου δεν την μνημονεύουμε επειδή υποτίθεται ότι θα την κερδίσουμε στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική).

 

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με αρκετά προβλήματα, καθώς απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Βεργώνης, Νίκος Γεωργιάδης, Ταϊρης, Ζούρκος, Πέντα και Πόζογλου και αποφασισμένη να «ματώσει» για να πάρει την νίκη που θα κρατούσε ζωντανές τις όποιες ελπίδες για άνοδο διέθετε, παρατάχθηκε η ΒΕΡΟΙΑ στην Καλαμάτα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που επίσης καίγονταν για τους βαθμούς αφού παίζει μια κατηγορία.

Η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο απείλησε δύο φορές με παραβίαση την εστία του τερματοφύλακα της γηπεδούχου Στεφανάκου.

Στο 5', συγκεκριμένα ο Πασάς ολοκληρώνοντας μια ωραία επιθετική ενέργεια της ομάδας του σούταρε από καλή θέση δίχως όμως να ανησυχήσει τον Στεφανάκο και το ίδιο συνέβη και στο 10' με τον Σιμόνι να πιάνει την κεφαλιά από καλή θέση και τον τερματοφύλακα της Καλαμάτας να μπλοκάρει σταθερά.

Οι φιλοξενούμενοι και στο επόμενο διάστημα συνέχισαν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από τους αντιπάλους τους, που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 22' με τον Γιοάνα, το αδύναμο σουτ του οποίου δεν ανησύχησε τον Πολίτη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα στο 27' ο Τριποτσέρης ύστερα από αλλεπάλληλες κόντρες, έγινε κάτοχος της μπάλας όμως το σουτ από πλάγια θέση δεν βρήκε στόχο.

Στο σκορ προηγήθηκε η Καλαμάτα σε ανύποπτο χρόνο. Συγκεκριμένα στο 32' ο Τόλι επιχείρησε μπάσιμο στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ, με τον Πολύζο να προσπαθεί να τον ανακόψει. Ο επιθετικός της γηπεδούχου ομάδας βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος και ο διαιτητής του αγώνα κ. Ματσούκας κατελόγισε πέναλτι, με τον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ να διαμαρτύρεται έντονα και τον «πάγκο» της Καλαμάτας να αντιδρά στην διαμαρτυρία του προπονητή των φιλοξενούμενων, γεγονός που προκάλεσε την επέμβαση του διαιτητή.

Το πέναλτι τελικά εκτέλεσε ο Οσμάναγκιτς με τρίλεπτη καθυστέρηση και έκανε το 1-0.

Η ΒΕΡΟΙΑ αντέδρασε και αφού αρχικά είχε μια καλή στιγμή με τον Πασά στο 39' που δεν αξιοποιήθηκε έφθασε στην ισοφάριση στην εκπνοή του Α' ημιχρόνου. Στο 45' συγκεκριμένα και στο τρίτο διαδοχικό κόρνερ που εκτέλεσε ο Παυλίδης, ο Μεληκιώτης καλύτερα τοποθετημένος από τους αντιπάλους του έφερε το σκορ στα ίσα (1-1).

Στην επανάληψη η Καλαμάτα ήταν η ομάδα που ξεκίνησε πιο επιθετικά το παιχνίδι, δημιουργώντας την πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 47', με τον Οσμάναγκιτς να σουτάρει μέσα από την αντίπαλη περιοχή την μπάλα όμως να βρίσκει σώματα παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ και να απομακρύνεται.

Η γηπεδούχος ομάδα συνέχισε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με την ΒΕΡΟΙΑ όμως να αμύνεται σωστά και να μην της επιτρέπει να δημιουργήσει την μεγάλη φάση για γκολ.

Στο 83' η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο για την Καλαμάτα με τον Μπουσμπίμπα να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια θέση και τον Πολίτη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 88' η σειρά της ΒΕΡΟΙΑΣ να απειλήσει με τον Πασά το σουτ του οποίου, επίσης έδιωξε εντυπωσιακά ο Στεφανάκος.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή. Αρχικά η ΒΕΡΟΙΑ με τον Στάμο να πλασάρει από καλή θέση και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα και αμέσως μετά για την γηπεδούχο σε σουτ του Νατσιόπουλου.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ παρά τις απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που επίσης καίγονταν για τους βαθμούς και πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές του επιστράτευσαν υπέρμετρη δύναμη. Αν όχι τίποτα άλλο η προχθεσινή ΒΕΡΟΙΑ είχε πάθος και οι ποδοσφαιριστές της έδωσαν ότι είχαν για να πάρουν ότι περισσότερο μπορούσαν, από έναν αντίπαλο, που επαναλαμβάνουμε επίσης καίγονταν για τους βαθμούς.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία κ. Ματσούκας, προσπάθησε να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα μοιράζοντας κάρτες και δείχνοντας μια ιδιαίτερη εχθρότητα στους φιλοξενούμενους τους οποίους από νωρίς φόρτωσε με κάρτες. Στο ίδιο επίπεδο κυμάνθηκε και η απόδοση των βοηθών του Τσιλίκα και Πήττα.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανόπουλος, Τόλι, Πανάγου (72' Αλεξόπουλος), Τριποτσέρης, Γιοάτα, Χριστοφιλέας, Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος, Οσμάνατζιτς (80' Τριανταφυλλάκης), Μπουσμπίμπα, Ηλιόπουλος (46' Τιάγκο).

ΒΕΡΟΙΑ: Πολίτης, Μουχάλης, Λεφίδης (83' Κανούλας), Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Πολύζος, Παυλίδης (72' Χαντσάρας), Σιμόνι, Μεληκιώτης (78' Καραγιάννης), Πασάς.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καλαμάτα – ΒΕΡΟΙΑ     1-1

Αιγάλεω – Θεσπρωτός   1-0

Ολυμπιακός Β. - Διαγόρας     0-1

Ιεράπετρα – Τρίκαλα      0-1

Τρίγλια – Ιωνικός   1-0

Καβάλα – Νικη Β.  0-1

Ιάλυσος – Ασπρόπυρος  2-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        τερ.  βαθ.

  1. Τρίκαλα  28-14       46
  2. Ιωνικός    26-14       40
  3. Διαγόρας 27-15       38
  4. Ιεράπετρα       23-19       37
  5. Νίκη Β.   27-20       37
  6. Καβάλα   23-12       36
  7. ΒΕΡΟΙΑ  27-20-     35
  8. Ολυμπιακός Β.        28-32       31
  9. Αιγάλεω  15-22       27
  10. Ιάλυσος   17-28       24
  11. Θεσπρωτός     26-33       24
  12. Τρίγλια    17-33       20
  13. Ασπρόπυργος  21-33       20
  14. Καλαμάτα       17-28       19

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής