breaking news Νέο

Αριστοτέλης Σκύδρας και Φίλιππος Βέροιας κοντράρονται σήμερα μεταξύ τους!

Αριστοτέλης Σκύδρας και Φίλιππος Βέροιας κοντράρονται σήμερα μεταξύ τους!

Αριστοτέλης Σκύδρας και Φίλιππος Βέροιας κοντράρονται σήμερα μεταξύ τους, στις 7μ.μ. στο κλειστό της Σκύδρας, με έπαθλο τη νίκη, στο ένα από τα τρία παιχνίδια (τα άλλα δύο είναι Άρης - Πιερικός και Πήγασος Πολίχνης - Πανόραμα) με τα οποία και θα ολοκληρωθεί η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 Ανδρών στον βόρειο όμιλο.

Η γηπεδούχος ομάδα της Σκύδρας, η οποία παρουσιάζεται ανεβασμένη στις τελευταίες αγωνιστικές, θα κοιτάξει να πάρει τη νίκη απέναντι στον (ήδη πρωταθλητή) Φίλιππο, προβάλλοντας δυο λόγους: Ο ενας είναι ότι θέλει να πλασσαρισθεί μέσα στην πρώτη πεντάδα και να παίξει στη νεοσύστατη Preleaque! Ο άλλος λόγος είναι ότι θέλει να σπάσει το αήττητο του αντιπάλου της, ποντάροντας και στην παρουσία του ακραίου Καναδού που διαθέτει και που φυσικά φανερώνει τις βλέψεις που έχει να αγωνισθεί στην Preleaque!

 

Χωρίς κανένα πρόβλημα ο Φίλιππος

Από την άλλη, ο Φίλιππος θέλει με την σειρά του τη νίκη, μιά “καθαρή” νίκη σε σχέση με αυτήν που πήρε στο ματς του πρώτου γύρου στη Βέροια /3-1 σετ, με την οποία και θα συνεχίσει να διατηρεί το αήττητο σερί του, έχοντας ως τελικό στόχο το “22 στα 22”!

Επί των αγωνιστικών, ο τεχνικός καθοδηγητής των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας, δεν έχει να σκεφθεί την ύπαρξη κάποιου προβλήματος, καθώς έχει όλα τα “όπλα” στην διάθεσή του.

Στην απομόνωση

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που αποφασίστηκαν για τον Κορονοϊό έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οτι δηλαδή, “για δύο εβδομάδες όλες οι αθλητικές διοργανώσεις θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών χωρίς θεατές”.

 

Τι είχε συμβεί στα ματς του Σαββάτου

Θυμίζουμε ότι στις αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (7 Μαρτίου) για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών βόλεϊ στον βόρειο όμιλο, ο Άθλος Ορεστιάδας πέρασε με 3-1 σετ από την έδρα της Καρδίτσας (14-25, 25-23, 19-25, 18-25) και την άφησε στον πυθμένα της βαθμολογικής κατάταξης. Εύκολο έργο είχε η ΧΑΝΘ που επιβλήθηκε με 3-0 σετ (25-16, 25-13, 25-20) του Ερμογένη Ξάνθης, ενω μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η ΑΕ Κομοτηνής κατέβαλλε την αντίσταση του Μακεδονικού, επικρατώντας στο ταϊμπρεϊκ με 3-2 σετ (22-25, 25-22, 19-25, 25-29, 15-11).

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα η βαθμολογία έλαβε την εξης μορφή:

1 ΑΠΣ Φίλιππος        51       

2 ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής            38       

3 ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας       32       

4 ΣΦΚ Πιερικός         29       

5 ΑΣ Άρης      28       

6 ΦΕΣ Αριστοτέλης 27       

7 ΑΣ Ερμογένης        21       

8 ΑΣ Μακεδονικός    21       

9 Πήγασος Πολίχνης            20        10 ΧΑΝΘ         18        11 ΑΕΝ Πανοράματος          14        12 ΣΠΑ Καρδίτσας      13

* Αριστοτέλης Σκύδρας, Φίλιππος Βέροιας, Αρης, Πιερικός, Πήγασος Πολίχνης και Πανόραμα έχουν ένα ματς λιγότερο

 

Από τον Παύλο Χρ.  Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής