breaking news Νέο

Την Πέμπτη τελικά και με επιπλέον θέματα θα συνεδριάσει η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας

Την Πέμπτη τελικά και με επιπλέον θέματα θα συνεδριάσει η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας

Σε ματαίωση οδηγήθηκε η προγραμματισθείσα για χθες και ώρα 15.00 συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, η οποία και θα πραγματοποιηθεί πλέον την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, στις 7.30 μ.μ.

Κάτι τέτοιο κρίθηκε αναγκαίο από το γεγονός ότι τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, ξέχωρα από τα τρία θέματα που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη και αφορούσαν στην έγκριση ή μη χορήγησης αδείας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής ή / και μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος, τα οποία και επρόκειτο να συζητήσουν χθες, θα κληθούν να απασχοληθούν και με κάποια άλλα ζητήματα, που ήρθαν και θα τεθούν προς συζήτηση, στα οποία και θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις.

Αναλυτικά τα θέματα της συνεδρίασης έχουν ως εξής :

ΘΕΜΑ 1 Έγκριση ή μη χορήγησης αδείας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής ή/και μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στην GRANCHAROVA ELENA για το κατάστημά της στην οδό Κεντρικής 14, στη Βέροια.

ΘΕΜΑ 2 Έγκριση ή μη χορήγησης αδείας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής ή/και μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στην ΚΑΡΑΚΟΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ  για το κατάστημά της στην οδό Περικλέους 8, στη Βέροια.

ΘΕΜΑ 3 Έγκριση ή μη χορήγησης αδείας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής ή/και μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στον KULLA AUREL του Muqerem  για το κατάστημά του στη Δημοτική οδό Βεροίας – Ασωμάτων, στη Βέροια.

ΘΕΜΑ 4 Έγκριση ή μη χορήγησης αδείας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής ή/και μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στην ΤΑΡΑΜΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. για το κατάστημά της στην οδό Ανοίξεως 65, στη Βέροια

ΘΕΜΑ 5 Διατύπωση γνώμης για την κίνηση διαδικασίας εκμίσθωσης του με αριθ. 61 αγροτεμαχίου του συνοικισμού Ταγαροχωρίου Οριστικής Διανομής 1939 εκτάσεως 28.687 τ.μ. στη θέση Κεφαλάρι.

ΘΕΜΑ 6 Διατήρηση ή μη 3 θέσεων περιπτέρων Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας.

ΘΕΜΑ 7 Μετατόπιση ή μη περιπτέρου επί της οδού Κεντρικής 126 στη Βέροια.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής