breaking news Νέο

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Ο Ατρόμητος Διαβατού ο ένας φιναλίστ

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Ο Ατρόμητος Διαβατού ο ένας φιναλίστ

Ο Ατρόμητος Διαβατού κέρδισε με 6-0 στο γήπεδό του την Ακαδημία Τρικάλων και εξασφάλισε το ένα από τα δύο εισιτήρια του τελικού από το οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα ακολουθήσει την ΑΕ Σχοινά, τον Άχθο Αρούρη και τον Α.Ο. Μαρίνας στην Α' κατηγορία της Ένωσής μας.

Η ομάδα του Διαβατού ήταν καταιγιστική και αφού προηγήθηκε μόλις στο 8' με γκολ του Δημητριάδη, έκανε το 2-0 στο 22' με τον Χατζηγεωργίου για να κλείσει το σκορ για το πρώτο ημίχρονο στο 38' ο Δημητριάδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος συνέχισε να είναι καλύτερος πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα με τον Σερασκιέρη στο 50', τον Δρομπουλιανούδη (αυτογκόλ) στο 58' και τον Μπαλτζή Α. Στο 70' διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 6-0.

Στο δεύτερο παιχνίδι των πλεϊ οφ Καμποχώρι και Καψόχωρα στην κανονική διάρκεια ήταν ισόπαλοι 1-1. Στο σκορ προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα του Καμποχωρίου με τον Καραλιόπουλο στο 20', με την Καψόχωρα να ισοφαρίζει στο 60' με γκολ του Μαρτζέλου.

Το σκορ δεν άλλαξε και στην παράταση που ακολούθησε για να αναδειχθεί νικητής με την διαδικασία των πέναλτι με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-4.

Έτσι ο νικητής που θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Διαβατού θα βγει από δεύτερο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο γήπεδο.

 

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Στα πλεϊ άουτ ο ΠΑΟ Παλατιτσίων με ένα γκολ που πέτυχε μόλις στο 7' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Κακαγιάννης νίκησε στο γήπεδό του την Δόξα Κυψέλης και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Στον άλλο αγώνα των πλεϊ άουτ η Δόξα Λιανοβεργίου νίκησε 3-0 την Νέα Γενεά Νικομήδειας και επίσης ανανέωσε την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα γκολ της νίκης της ομάδας του Λιανοβεργίου πέτυχαν ο Χατζηδημητρίου στο 46', ο Πασχάλης στο 64' και ο Πλέσκας στο 78'.

Η Νέα Νικομήδεια, με την Δόξα Κυψέλης στην έδρα της δεύτερης (Κυψέλη) θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο παραμονής στην Β' κατηγορία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής