breaking news Νέο

H ΒΕΡΟΙΑ χάνει στα χαρτιά το παιχνίδι με την Καλαμάτα;

H ΒΕΡΟΙΑ χάνει στα χαρτιά το παιχνίδι με την Καλαμάτα;

Ένα λάθος του διαιτητή του αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με την Ιεράπετρα του κ. Βλάχου και η απροσεξία ή αν θέλετε η άγνοια των κανονισμών ανθρώπων που έχουν υπεύθυνη θέση στην ΠΑΕ και οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ενημερωμένοι, φαίνεται ότι τελικά θα στερήσουν από την ομάδα το δικαίωμα να διεκδικήσει με όποιες πιθανότητες της απέμειναν, την δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο και το σπουδαιότερο την εκθέτουν, αφού ελάχιστοι από όσους διαβάσουν την είδηση θα μπουν στις λεπτομέρειες πως και γιατί συνέβη. Οι περισσότεροι θα μείνουν στο γεγονός: Η ΒΕΡΟΙΑ χρησιμοποίησε τιμωρημένο ποδοσφαιριστή, τον Στέλιο Μαραγκό, στον αγώνα με την Καλαμάτα της περασμένης Κυριακής και όχι μόνο χάνει στα χαρτιά το παιχνίδι, αλλά της αφαιρούνται και βαθμοί.

Να πιάσουμε το θέμα όμως από την αρχή.

Στον αγώνα με την Ιεράπετρα ο Στέλιος Μαραγκός δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, ο οποίος όμως στο φύλλο αγώνα λανθασμένα ανέφερε το όνομά του αντί του Πολύζου που είχε κιτρινισθεί.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να επισημάνουμε ότι γι' αυτό ακριβώς τον λόγο καλείται ο αρχηγός να υπογράψει μετά το κλείσιμο του φύλλο αγώνα από τον διαιτητή. Ο αρχηγός πριν υπογράψει το φύλλο αγώνα οφείλει να το διαβάσει για να διαπιστώσει ότι πράγματι όσα αναφέρει ο διαιτητής είναι ακριβή.

Λάθος πρώτο λοιπόν. Κακώς ο αρχηγός δεν διάβασε το φύλλο αγώνα πριν το υπογράψει, γιατί αν το είχε διαβάσει θα διαπίστωνε έγκαιρα το λάθος του διαιτητή και θα είχε αποφευχθεί όλη αυτή η ιστορία.

Λάθος δεύτερο. Η ΕΠΟ με έγγραφό της στο τέλος κάθε εβδομάδας ενημερώνει τις ομάδες για τον αριθμό των καρτών που συμπλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές που κιτρινίστηκαν στον τελευταίο αγώνα. Το ίδιο συνέβη και την περασμένη Παρασκευή όταν έφθασε στα γραφεία της ΒΕΡΟΙΑΣ το ποινολόγιο της ΕΠΟ που ενημέρωνε ότι ο Στέλιος Μαραγκός συμπλήρωσε 7 κίτρινες και είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές.

Αν είχαν διαβάσει το έγγραφο, ακόμη κι αν είχε υπογράψει το φύλλο αγώνα ο αρχηγός δίχως να ελέγξει την εγκυρότητά του, θα έπρεπε να ανοίξουν το φύλλο αγώνα με την Ιεράπετρα, που βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και εκεί θα διαπίστωνε ότι ο Μαραγκός λανθασμένα είχε χρεωθεί με κίτρινη από τον διαιτητή.

Αν και το φύλλο αγώνα δεν δέχεται ανταπόδειξη και ισχύει ότι γράφει, θα έπρεπε να επικοινωνήσουν με την ΕΠΟ και να αναφέρουν το πρόβλημα που είχε προκύψει και εκείνη θα τους συμβούλευε τι θα έπρεπε να κάνουν. Προφανώς όμως δεν μπήκαν στον κόπο να ελέγξουν το ποινολόγιο που εστάλη από την ΕΠΟ ή αν το πρόσεξαν πίστευαν ότι ο παίκτης μπορούσε να εκτίσει την ποινή του τις επόμενες αγωνιστικές και έτσι φθάσαμε εδώ που φθάσαμε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής