breaking news Νέο

Με προσοχή ο συγχρωτισμός μας στους χώρους αναμονής των ιδιωτικών ιατρείων

Με προσοχή ο συγχρωτισμός μας στους χώρους αναμονής των ιδιωτικών ιατρείων

«Παρακαλώ όπως όσοι επισκέπτεσθε το ιατρείο για συνταγές και παραπεμπτικά να προτιμάτε τις ώρες 09.00 με 10.00 και 18.00 με 19.00 και να αποφεύγετε το συγχρωτισμό στο χώρο αναμονής. Σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη αναμονή, οι συνταγές θα δίνονται την επόμενη ημέρα.
Ασθενείς με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού καλό είναι να χρησιμοποιείτε προστατευτική μάσκα, να σέβεστε τους κανόνες υγιεινής του βήχα, και να έρχεστε σε προγραμματισμένο ραντεβού μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.
Τα ραντεβού θα κλείνονται τηλεφωνικά και οι ασθενείς θα εξετάζονται 10.30 με 13.00 και 19.00 με 20.30 καθημερινά.
Τα ιατρεία είναι χώροι συγχρωτισμού και δυνητικής διασποράς ιογενών νοσημάτων, οπότε χρειάζεται η προσπάθεια όλων για να προφυλάξουμε ειδικά τις ευπαθείς ομάδες.
Τα παραπάνω έκτακτα μέτρα θα ισχύσουν προσωρινά για ευνόητους λόγους και για τη δική σας προστασία».

Εξαιρετική η αναφορά του Ημαθιώτη παθολόγου, Ζαφείρη Μπέρσου, για το πώς οι αίθουσες αναμονής και των ιδιωτικών ιατρείων, μπορούν, δυνητικά, να διασπείρουν ιογενή νοσήματα, τα οποία θα μεταφερθούν στις ευπαθείς ομάδες. Μήπως ήρθε η ώρα να μην κάνουμε το κεφαλιού μας και να πάρουμε πρώτα ένα τηλέφωνο τον οικογενειακό μας γιατρό, για να τον ενημερώσουμε, πριν επισκεφθούμε το ιατρείο του;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής