breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Εξαφανίζουν από τα ράφια των σούπερ μάρκετ το χαρτί υγείας οι ηλικιωμένοι των δυτικών χωρών. Προφανώς κλεισμένοι στα σπίτια τους δεν φοβούνται τον κορωνοϊό, αλλά τον κωλοϊό.

 

Δεν εξηγείται αλλιώς, να πάρεις διακόσια ρολά κωλόχαρτο μίσις Αμέλια στο London City.

 

Βέβαια υπάρχει η εξήγηση ότι από το πολύ το ετοιματζίδικο fish and chips και το πόριτζ που θα καταναλώσεις κλεισμένη στο σπίτι σου, όσο να ‘ναι, μια τέτοια προμήθεια δεν θα πάει χαμένη.

 

Δεν είναι αυτό, πήγε στο Νότιγχαμ ο Βαγγέλας, ο πρόεδρος του «Θρύλου» και με μια χειραψία κόλλησε τον κορωνοϊό. Είναι γνωστόν ότι οι Άγγλοι πλένουν τα χέρια τους πριν το W.C και όχι μετά. 

 

Πού είναι τα παλιά καλά χρόνια, που στο δάσος του Νότιγχαμ ο Ρομπέν χρησιμοποιούσε κανένα καλαμποκόφυλλο για την...υγιεινή του. Άσε που αγνάντευε κιόλας από τα ψηλά δέντρα του, κάνοντας σκοπιά, μήπως και περάσει ο Σερίφης.

 

Και άντε, αυτό να το καταλάβουμε. Αλλά να πάρεις καβάντζα και 200 μπουκαλάκια οινόπνευμα και άλλα τρακόσια αντισηπτικό τζελ, τι  θα τα κάνεις μωρή παλαβιάρα Αγγλίδα;

 

Θα τρίβεις την πλάτη σου, για να σου περάσουν τα αρθριτικά που απέκτησες από τον κωλόκαιρο της Βρετανίας;

 

Μας τη χάλασε ο κορωνοϊός, που δεν μας αφήνει να βγούμε έξω, χωρίς να έχουμε μουλιάσει πρώτα στο μπάνιο με οινόπνευμα και χλωρίνη, μας τη χάλασε και το ΣΔΟΕ, που κάνει αντισηπτικά με τα ποτά-μπόμπα που θα πίναμε και θα γινόμασταν ντίρλα με το πρώτο μας σπέσιαλ ντρινκ.

 

Με αυτά και με τα άλλα αδέρφια, κλειστείτε σπίτι, βάλτε Mega να δείτε καμιά επανάληψη τις «Τρεις Χάριτες» και το βραδάκι να προσέχετε, τα χέρια έξω από τις κουβέρτες με το αντισηπτικό εν δράσει!


σούπερ μάρκετ
χαρτί υγείας
Μαρινάκης
αντισηπτικό τζελ
ποτά
3 χάριτες

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής