breaking news Νέο

Νέα επίθεση από θρασύδειλους

  • Νέα επίθεση από θρασύδειλους
  • Νέα επίθεση από θρασύδειλους

Χτες (11/3) στις 11.45 μ.μ. δέχτηκα επίθεση με σάπια φρούτα στο σπίτι μου (όπου είναι και η έδρα της εφημερίδας μου «Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ» και alli-aposi.gr) στη Βέροια.
Οι δράστες (που έγιναν αντιληπτοί από τη σύζυγο μου) ήταν 3 άτομα νεαρής ηλικίας που είχαν σακούλα με σάπια φρούτα (μήλα) και μάλιστα ο ένας από αυτούς βιντεοσκοπούσε με το κινητό του την όλη «δράση». Οι φωνές της συζύγου, τους έτρεψαν σε φυγή, χωρίς αυτοί να μπορέσουν να ρίξουν όλο το φορτίο που κουβαλούσαν.
Η επίθεση αυτή είναι η πρώτη το 2020...
Να θυμίσω ότι προηγήθηκαν το 2019  3 επιθέσεις (!) με αυγά και ανάλογες καταγγελίες μου…
Η κοινωνική-πολιτική και δημοσιογραφική μου παρέμβαση για μια σειρά ζητήματα (π.χ εθνικιστικά συλλαλητήρια για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», «Βλαχογιάννειο Μουσείο», Προσφυγικό κ.α) φαίνεται ότι «ενοχλεί» σκοτεινούς κύκλους της περιοχής γι’ αυτό και αντιδρούν με τον μόνο τρόπο που αυτοί ξέρουν. Στα σκοτεινά, ύπουλα και προβοκατόρικα.
Είναι φυσικά γελασμένοι ότι θα μας τρομάξουν. Συνεχίζουμε τον δρόμο που χαράξαμε εδώ και δεκαετίες. Οι πολίτες της Ημαθίας ας βγάζουν συμπεράσματα και κυρίως ας ορθώσουν τείχος απέναντι στους κύκλους αυτούς!
Υ.Γ Όσο δε για τα σάπια μήλα, απλά δείχνουν τον «κόσμο» τους!
(ΦΩΤΟ 1 από το τζάμι, ΦΩΤΟ 2 από το πλακόστρωτο)

 

Από ανάρτηση στο ΦΒ του Αλέκου Χατζηκώστα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής