breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Τρίκαλα – Πλατύ στον τελικό

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Τρίκαλα – Πλατύ στον τελικό

Υπόθεση του Δήμου Αλεξάνδρειας θα είναι ο φετινός τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας και φιναλίστ ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων με τον Αγρ. Αστέρας Πλατέος, κάτι βέβαια που λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο με βάση το σκορ του πρώτου αγώνα. Να υπενθυμίσουμε ότι στους πρώτους αγώνες, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων είχε κερδίσει 3-1 την Α.Ε. Τρικάλων, ενώ ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος 5-1 στο γήπεδό του τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Στις ρεβάνς που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων στην έδρα του αυτή τη φορά πέτυχε και δεύτερη νίκη με 5-0 και με σύνολο 8-1 τερμάτων στα δύο παιχνίδια πήρε πανηγυρική πρόκριση.

Στο άλλο παιχνίδι στο γήπεδο του Ροδοχωρίου ο τοπικός ΓΑΣ πήρε τη νίκη με 3-1, όμως έχασε την πρόκριση στον τελικό, αφού όπως ήδη αναφέραμε στον πρώτο αγώνα είχε ηττηθεί με 5-1. Έτσι με σύνολο 6-4 η ομάδα του Πλατέος επιστρέφει ύστερα από αρκετά χρόνια σε έναν τελικό.

 

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΠΛΑΤΥ 3-1

Επεισοδιακό παιχνίδι στο γήπεδο του Ροδοχωρίου με τρεις αποβολές και πολλά νεύρα που βρήκε νικήτρια την τοπική ομάδα με 3-1, όμως την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου τελικά κέρδισε το Πλατύ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20' με γκολ του Παρασχόπουλου με τους γηπεδούχους του Ροδοχωρίου να απαντούν δύο λεπτά αργότερα, στο 22' με τον Παρηγορίδη και να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα.

Πέντε λεπτά αργότερα στο 27' ο Μπρέγκου έδωσε προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του και ελπίδες για πρόκριση.

Το Ροδοχώρι πίεσε στη συνέχεια δίχως όμως να αξιοποιήσει τις  ευκαιρίες που δημιούργησε ενώ στο 75' το Πλατύ έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ιορδανόπουλου. Στο 82' ο διαιτητής του αγώνα κ. Παρασίου υποχρεώθηκε να δείξει άλλες δύο κόκκινες μία για κάθε ομάδα και συγκεκριμένα στον Καψάλη του Ροδοχωρίου και στο Πρέτσι Αουρ του Πλατέος. Έτσι συνέχισαν και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι ο Αγρ. Αστέρας με 9 ποδοσφαιριστές και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου με 10. Στο 88' η ομάδα του Ροδοχωρίου κέρδισε πέναλτι που αξιοποίησε ο Μπρέγκου γράφοντας το τελικό 3-1, ένα σκορ όμως που έδωσε την πρόκριση στο Πλατύ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Παπαδάκης – Μπέκας).

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ: Ιωακειμίδης, Παπαδόπουλος, Σακαλής, Τσαγκαράς (54' Ασλάνογλου), Σέρα, Ρίσσου, Παρηγορίδης, Καψάλης, Παπαστεργίου (81' Κιόσια), Μπρέγκου, Κοτσαχρήστος (81' Κουλιανίδης).

ΠΛΑΤΥ: Πέτσι Αρ., Παρασχόπουλος Κ., Καλυβιώτης, Μοσχόπουλος, Ιορδανόπουλος, Πέτκος, Πρέτσι Αουρ, Βαχανελίδης, Αντωνιάδης (79' Ελευθεριάδης), Κίρτσογλου, Καραντουλαμάς.

 

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΑΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 5-0

Άνετη νίκη του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων, επί της συντοπίτου του ΑΕ με 5-0 που τον φέρνει για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο στον τελικό του Κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων Ημαθίας.

Ο νικητής άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ μόλις στο 2' με τον Κιρκιλιανίδη και στο 18' ο Βλάχος έκανε το 2-0. Στην επανάληψη την σκυτάλη πήρε ο Λίτσι ο οποίος πέτυχε τα επόμενα τρία τέρματα της ομάδας του στο 58', στο 64' και στο 81' διαμορφώνονται έτσι το τελικό 5-0 που έδωσε πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι κυπελλουχοι των ΕΠΣ συμμετέχουν στο κύπελλο Ελλάδος της επόμενης περιόδου με τις επαγγελματικές ομάδες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής