breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Από τον κορωνοϊό προσβλήθηκαν Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον. Ακόμη δεν πρόλαβαν να μπουν στην επιτροπή για το Ελλάδα 2021. Τελικά αυτή η Γιάννα είναι μεγάλη γουρλού, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

 

Και άντε μετά τον κορωνοϊό να πλήξει και κανένας αστεροειδής την Ελλάδα. Να δείτε που η γκαντεμιά θα είναι κληρονομική. Από Κώστα σε Κυριάκο.

 

Ενώ επί Ανδρέα, ε. Ούτε ιοί, ούτε τίποτε, μόνο μια παράνομη κόρη είχε ο συγχωρεμένος και αυτή την αναγνώρισε και κόντεψε να σκάσει η Μιμή, γιατί θα είχε δικαιώματα η Σουηδέζα στη ροζ βίλα της οδού Αγράμπελης.

 

Ό,τι και να λέμε, μόνο επί ΠΑΣΟΚ περάσαμε καλά, συντρόφισσες και σύντροφοι, που την κάνατε τώρα κατά Αλέξη μεριά και αφήσατε τη Φώφη μόνη και έρμη, σαν αλοιφή του Βελόπουλου, δια πάσαν νόσον και μ@λ΄@κι@ν.

 

Και ο Ελ Κυριάκος άλλωστε, από το ΠΑΣΟΚ προέρχεται. Μπορεί να άλλαξε βέβαια συσκευασία και από χάπια ντελοπόν, να πουλάει πλέον «βυζαντινόν» και να ζητάει ναρκοπέδια στον Έβρο και τους μετανάστες στη Γυάρο, αλλά το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε και ο Ανδρέας, Θεός σχωρέστον, έρχεται από μακριά και θα πάει μακριά. Άλλωστε υπάρχει χειρόγραφη επιστολή για το ζήτημα, από το μάντη Κάλχα, που θα τη βγάλει οσονούπω ο Ελ Κυριάκος, να την πουλήσει μόνο 36 ευρώ, με τρεις κηραλοιφές, έξι βιβλία και τρία....πουλάκια.

 

Ναι ρε, σε εσάς το λέω, σύντροφοι που παρακολουθείτε Κυριάκο στην τηλεόραση και ετοιμάζεστε να πάρετε την Πόλη, ενώ δεν μπορείτε να σηκώσετε ούτε το παντελόνι σας, όταν πάτε στην τουαλέτα, λόγω ηλικίας.

 

Τα ίδια δεν σας έλεγε και ο Ανδρέας; Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες; Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία; Αλλαγή, αλλαγή, λαϊκή συμμετοχή;

 

Τα ίδια δεν σας υπόσχεται τώρα και ο Κυριάκος, αν τον βγάλετε πρωθυπουργό;  Ζούμε για τη στιγμή που θα γίνει και ο μέντοράς του, ο Καρατζαφύρερ, πρόεδρος της δημοκρατίας.

 

Διότι και ο Κυριάκος έμεινε πιστός στον αρχηγό του. Δεν τον πρόδωσε ποτέ. Άντε μετά να μην πάρω τηλέφωνο και ζητήσω να μου στείλουν έναν κουβά χάπια για το αδυνάτισμα, σύντροφοιιιιι.


Μητσοτάκης
Παπανδρέου
Βελόπουλος
Βορίδης-Καρατζαφέρης-Γεωργιάδης-Βελόπουλος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής