breaking news Νέο

Football League : Τέλος και οι προπονήσεις

Football League : Τέλος και οι προπονήσεις

Λουκέτο, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις, λόγω κορονοϊού, μπήκε στο ποδόσφαιρο. Έτσι από το Σάββατο το πρωί οι παίκτες, όλων των ομάδων της χώρας μας και φυσικά και της ΒΕΡΟΙΑΣ, απέχουν από τις αθλητικές υποχρεώσεις τους και αυτό θα συνεχιστεί για αόριστο χρόνο, αφού κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προεξοφλήσει την εξέλιξη της πανδημίας που ταλαιπωρεί τους τελευταίους δυόμιση περίπου μήνες ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές φυσικά το τελευταίο που μπορεί να ενδιαφέρει και να απασχολεί τον πολίτη είναι το ποδόσφαιρο, όμως εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε σ' αυτό.

Οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ, λοιπόν, όπως όλοι οι επαγγελματίες, όλων των ομάδων, αφού πήραν τις σχετικές οδηγίες από τους προπονητές τους, οσον αφορά την προσπάθεια που πρέπει να κάνουν για να διατηρηθούν, το διάστημα της αποχής τους από τις οργανωμένες προπονήσεις, σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση μπορούν, αποχώρησαν και βρίσκονται με τις οικογένειές τους και είναι άγνωστο, επαναλαμβάνουμε, το πότε θα επιστρέψουν σε κανονική αγωνιστική δράση. Έως τότε βέβαια πιστεύεται ότι θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την συμμετοχή του Μαραγκού στο παιχνίδι με την Καλαμάτα και ενώ ο διαιτητής τον προηγούμενα αγώνα, με αντίπαλο την Ιεράπετρα, τον είχε χρεώσει δίχως να την έχει δεχθεί, με κίτρινη που ήταν η έβδομη και συνεπώς ήταν τιμωρημένος δύο αγωνιστικές.

Η Καλαμάτα που ήταν η άμεσα ενδιαφερόμενη, υπέβαλε όπως ήταν αναμενόμενο, ένσταση μέσα στα επιτρεπόμενα όρια που ορίστηκε να εκδικαστεί χθες Δευτέρα από το πρωτοβάθμιο όργανο, με παρόντες την ΒΕΡΟΙΑ, τον ποδοσφαιριστή (Μαραγκό) και φυσικά την Καλαμάτα.

Η απόφαση λοιπόν του Πειθαρχικού Οργάνου, όσον αφορά την ένσταση της Καλαμάτας θα καθορίσει εάν ο στόχος της ΒΕΡΟΙΑΣ εξακολουθήσει να είναι η δεύτερη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα ή διαφοροποιηθεί.

Οι ποδοσφαιριστές λοιπόν μπορεί να βρίσκονται εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω κορονοιού, η διοίκηση όμως και το νομικό επιτελείο της ομάδας παραμένουν στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να διασφαλίσουν με όποιο τρόπο μπορούν τα συμφέροντα του συλλόγου.

Η διακοπή δε των προπονήσεων έδωσε την ευκαιρία στην διοίκηση να απολυμάνει όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου του Ταγαροχωρίου και συγχρόνως να προχωρήσει σε βελτιωτικά έργα, έτσι ώστε όταν λυθεί το πρόβλημα και επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές σε κανονικά δράση να βρουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Εξυπακούεται βέβαια, ότι εκτός από το ανδρικό τμήμα, από τις προπονήσεις και τους αγώνες απέχουν και τα τμήματα υποδομής.

Ολοκληρώνοντας να σημειωθεί ότι με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και στην προσπάθειά της να συμβάλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού η κυβέρνηση αποφάσισε να διακοπούν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες, ακόμη και οι προπονήσεις με εξαίρεση των αθλητών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι τις 27 Μαρτίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής