breaking news Νέο

Μέτρα ασφαλείας από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας

Μέτρα ασφαλείας από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας

Η πρόεδρος της Κ.Ε. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας κ. Γεωργία Μπατσαρά, ακολουθώντας την ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, ανακοινώνει τα εξής:

 

  1. Από σήμερα 16/3/2020 και μέχρι νεοτέρας οι υπηρεσίες της θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο 9:00 -13:00
  2. Η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αναγκαία αιτήματα των πολιτών.
  3. Η προσέλευση του κοινού περιορίζεται στο απολύτως απαραίτητα και η επικοινωνία θα γίνεται ως εξής: οι συναλλασσόμενοι θα διατυπώνουν τα αιτήματά τους τηλεφωνικά ή μέσω email. Στη δεύτερη περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο συναλλασσόμενος να αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας του (όνομα και τηλέφωνο).

 

mail: dipethever@yahoo.gr,

τηλ 2331078142, 140

 

Όλα τα έγγραφα, που ζητούν οι ενδιαφερόμενοι, θα αποστέλλονται μέσω email.

 

Σε περίπτωση, που δεν είναι εφικτό ο ενδιαφερόμενος να εξυπηρετηθεί εξ αποστάσεως, αλλά πρέπει να επισκεφθεί την υπηρεσία, αυτό θα γίνεται μόνο μέσω ραντεβού. Το αίτημα για ραντεβού διατυπώνεται μέσω email ή τηλεφώνου.

 

Οι υπάλληλοι, που θα εργάζονται, στο πλαίσιο της ατομικής ευθύνης, θα περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής